Kılıçdaroğlu, Mitingde Bozkurt Yapan Vatandaşlara Seslendi: İşte O Milliyetçidir, Ülkücüdür - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, Mitingde Bozkurt Yapan Vatandaşlara Seslendi: İşte O Milliyetçidir, Ülkücüdür

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hatay mitinginde bozkurt işareti yapan vatandaşlara, tank palet fabrikasıyla ilgili soru yöneltti. Kılıçdaroğlu, "Kim bu bayrağa sahipse, kim bu bayrağı seviyorsa, kim silah fabrikalarının yabancı orduya satılmasına karşıysa işte o milliyetçidir, ülkücüdür." dedi.

18.03.2019 21:49  Güncelleme: 23:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hatay'da gerçekleştirdiği mitingde bazı vatandaşların bozkurt işareti yapması dikkatlerden kaçmadı.

Kılıçdaroğlu, Mitingde Bozkurt Yapan Vatandaşlara Seslendi: İşte O Milliyetçidir, Ülkücüdür

"SİLAH FABRİKALARI O MEMLEKETİN ONURUDUR, GURURU, NAMUSUDUR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hatay'da gerçekleştirdiği mitingde konuşma yaptığı sırada bazı vatandaşlar, 'Bozkurt' işareti yaptı. Bunu gören Kılıçdaroğlu, Ülkücülerin de mitingde olduğunu ve onlara soru sormak istediğini söyleyerek tank palet fabrikası ile ilgili soru yöneltti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu "Bir memleketin silah fabrikaları o memleketin onurudur, gururu, namusudur. Eğer bir iktidar kalkar kendi silah fabrikasını tank palet fabrikasını, değeri 20 milyon dolar olan fabrikanın en büyük hissesini yüzde 49.9'unu Katar ordusuna pazarlarsa ben onlara milliyetçi demem, ben onlara Ülkücü demem. Tank palet fabrikasını yabancı orduya vereceksin, bunu asla kabul etmem. Milliyetçilik, Ülkücülük başımın üstüne. Kim bu bayrağa sahipse, kim bu bayrağı seviyorsa, kim silah fabrikalarının yabancı orduya satılmasına karşıysa işte o milliyetçidir, ülkücüdür." dedi.

Kılıçdaroğlu, Mitingde Bozkurt Yapan Vatandaşlara Seslendi: İşte O Milliyetçidir, Ülkücüdür
Kılıçdaroğlu, Mitingde Bozkurt Yapan Vatandaşlara Seslendi: İşte O Milliyetçidir, Ülkücüdür
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, Mitingde Bozkurt Yapan Vatandaşlara Seslendi: İşte O Milliyetçidir, Ülkücüdür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti
    14:44 Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti

    Başkan Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'nde vatandaşlara projelerini anlattı ve düğün salonunu yeniden düzenleyeceklerini duyurdu.

  • İmamoğlu Pendik'ten İliç'i Anımsattı: İçimiz Yanıyor... Sorumluların Ağzında Tek Cümle Yok... İmza Atan Bakan ve Diğerlerinden Tek Bir Açıklama Yok
    14:44 İmamoğlu Pendik'ten İliç'i Anımsattı: İçimiz Yanıyor... Sorumluların Ağzında Tek Cümle Yok... İmza Atan Bakan ve Diğerlerinden Tek Bir Açıklama Yok

    İBB Başkanı İmamoğlu, Pendik'in AKP'li Belediye Başkanı Ahmet Cin’in, hakkını arayan yurttaşı azarladığı Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi’nden vatandaşlara seslendi. “Bunlar seçimi kaybedeceğini anladı ya hemen yalana, dolana, kumpasa başladılar” diyen İmamoğlu, “Yolun kenarında, caddede, parkta, orada, burada, yanan otobüs filmleri çekmek, kumpaslar kurmak, 4,5 sene önceki videodan kendine iş aramak… Savcı gibi her gün açıklama yapıyor Adalet Bakanı. Üzülüyorum onun haline. Bakın; 17 tane bakan. İstanbul'da siyaset yapıyor. Şimdi 17 bakan artı aday; etti 17+1. Ama bir kişi daha var, o da geliyor. Yakındır, gelecek. Bekliyoruz vallahi; gel, bekliyoruz. Buyursun gelsin” dedi. Meydandaki bir dövizi okuyup İliç'te liç yığını altında kalanları anımsatan İmamoğlu, “İçimiz yanıyor. Canımız toprak altında. Doğamız tehdit altında ve bu konudaki sorumluların ağzından tek bir cümle yok. Sanki o dağ kendiliğinden aşağı gelmiş, can almış. Ve o doğayı perişan etmiş ama ne devleti yönetenler ne altına imza atan sayın bakan veya diğerleri tek bir açıklama yok. Sanki izinler gökten indi, yanlışlar gökten indi" diye konuştu.

  • Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı
    14:39 Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyeleri de dahil olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

  • Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı
    14:37 Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı

    Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Operasyonda 1 milyon 515 bin boş makaron, 8 bin 140 puro, sahte bandroller, elektronik sigaralar, güneş gözlükleri, kaçak tütün, 5 kaçak cep telefonu, 2 sigara sarma makinesi ve 8 bin 245 litre sahte alkol ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı.

  • Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem
    14:34 Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem

    Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen operasyonlarda, 1 milyon 515 bin dolu makaron, 8 bin 245 litre sahte alkol, 8 bin 140 adet gümrük kaçağı puro ve daha birçok kaçak mal ele geçirildi. Toplamda 14 şahıs hakkında kaçakçılık suçundan adli işlem yapıldı.

  • Başkan Muhittin Böcek, Akseki'de ulaşım sorununu çözdü
    14:30 Başkan Muhittin Böcek, Akseki'de ulaşım sorununu çözdü

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akseki ziyareti sırasında vatandaşların ulaşım desteği talebini karşılıksız bırakmadı. Uzak mahallelerde oturan vatandaşlar ring seferleri ile ilçe merkezine taşınıyor.

  • Başkan Yılmaz, öğrenci evinde sahur yaptı
    14:29 Başkan Yılmaz, öğrenci evinde sahur yaptı

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gençlere elleriyle sahur sofrası hazırladı. Üniversiteli gençler, Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

  • Başkan Büyükkılıç, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi'ni Ziyaret Etti
    14:28 Başkan Büyükkılıç, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi'ni Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi'nde bulunan ulu çınarları ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, yaşlı çınarlara hizmet veren merkezi gezip, kadınlarla sohbet etti ve gezi sözü verdi. Ayrıca Ulu Çınarlar Korosu'nun türkülerini dinleyen Büyükkılıç, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

  • AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirdi
    14:25 AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirdi

    AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirerek, reklam panoları ve duvar giydirmeleri için yapılan harcamaların kaynağını sorguladı. Aydın, Ataç'a malvarlığını açıklamasını talep etti ve belediye bütçesinin şeffaflıkla kullanılmasını istedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün 30 bin 723 vatandaşımızı daha evlerine kavuşturuyoruz
    14:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün 30 bin 723 vatandaşımızı daha evlerine kavuşturuyoruz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Gece gündüz çalışıyor, tüm dönüşleri hızlı bir şekilde sağlıyoruz. Geçtiğimiz ayın başlarında yapımı tamamlanan konutları teslim etmiştik. Bugün de başlattığımız kura ile 30 bin 723 vatandaşımızı daha evlerine kavuşturuyoruz. Hedef yıl sonuna kadar 200 bin konut vermek" dedi.

  • Köşk İlçesinde Bağımsız Aday Rıfat Kadri Kılınç, Başçayır Köyü'nde Halkla Buluştu
    14:22 Köşk İlçesinde Bağımsız Aday Rıfat Kadri Kılınç, Başçayır Köyü'nde Halkla Buluştu

    Aydın'ın Köşk ilçesinde seçimin en heyecanlı seyrettiği ilçelerden biri olan Köşk'te Bağımsız Belediye Başkanı adayı Rıfat Kadri Kılınç, 2. tur ziyaretlerine başladı. Başçayır Köyü'nde halkla buluşan Kılınç, teravih namazının ardından şehitler için yapılan duanın ardından köy için yapacağı çalışmalardan bahsetti. Kılınç, konuşmasının sonunda örnek oy pusulası ile vatandaşlara oy kullanma talimatı verdi.


Advertisement