CHP Sakarya İl Başkanı Görevinden Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

CHP Sakarya İl Başkanı Görevinden Ayrıldı

CHP Sakarya İl Başkanı Görevinden Ayrıldı

CHP'de Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş yerel seçimlerde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı için görevinden istifa edeceğini açıkladı.

10.07.2013 22:25  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş parti il binasında CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un da katıldığı basın toplantısında Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başkan adayı olduğunu resmen açıkladı.

Ecevit Keleş, "CHP bayrağını Sakarya Büyükşehir binasına dikebilmek için İl yönetimimizle ve ekibimizle, İlçe Başkanlarımızla görüştükten sonra huzurlarınızda Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum. Bu mübarek ramazan ayında Sakaryamız için hayırlı uğurlu olmasını tüm gönlümce diliyorum. Hayatım boyunca CHP bayrağını her zaman yukarıya dikmek ve her zaman başarıya taşımak için elimizden geleni yaptık" diye konuştu. Keleş, konuşmasını söyle sürdürdü:

"Sakarya'da zor olan devrimi başaracağız. Herkesin CHP'nin AKP'nin çok gerisinde olduğunu söylemesine rağmen CHP'nin devrimcilik ruhu zor ama imkansızı başaracaktır. Bunu da tüm kadrolarımızla başaracağımıza inanıyorum, tüm kalbimle de size söz veriyorum. Cumhuriyet Halk Partisi 2011 seçimlerinde oyunu yüzde yüz arttırdığı bir Sakarya ortamında 2014'te dalga geçenlerle biz dalga geçilecek konuma getireceğiz."

Keleş'in ardından konuşan CHP Milletvekili Engin Özkoç, yerel yönetimlerle ilgili çalışmalara start verildiğini belirterek, "Şu andan itibaren CHP Gençlik Kollar, Kadın Kolları bütün hepimiz bir aile ortamında, kardeşcesine el ele yürek yüreğe Sakarya'mızdın her bölgesini dolaşacağız. Bugüne kadar yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek yerel yönetimleri değiştirip, iktidara doğru değişimin yolunu açmaya bugün başladık. Hepimize hayrılı uğurlu olsun" dedi.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş bu akşam yapacağı yönetim kurulu toplantısı sonrasında istifasını vereceğini de açıkladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Sakarya İl Başkanı Görevinden Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement