CHP Urla Merkez Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

CHP Urla Merkez Seçim Bürosu Açıldı

CHP Urla İlçe Örgütü'nün merkez seçim bürosu törenle hizmete açıldı.

20.05.2011 20:28

CHP Urla İlçe Örgütü'nün merkez seçim bürosu törenle hizmete açıldı.

Merkez seçim bürosu açılışına, CHP İzmir Milletvekili Bülent Baratalı, Eski CHP milletvekillerinden Ahmet Ersin, Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adaylarından Turgay Bozoğlu, Urla Belediyesi CHP Meclis Üyesi Murat Gül, Urla CHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yağcı, ADD Urla Şube Başkanı Ali Yanar, Urla'da bulunan STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

CHP İzmir Milletvekili Bülent Baratalı, törende yaptığı konuşmada, Cumhuriyet'in ve ülkenin temel taşlarının tehdit altında olduğunu ileri sürdü.

CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı ise referandumda oy kullanmaya gitmeyen 6 bin 500 Urlalı seçmene ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Milletvekili adayı Turgay Bozoğlu ise 9 yıldır Türkiye'nin ekonomik tablosunun içler acısı bir halde olduğunu savundu. Her 4 gençten 1'inin işsiz, kadınların ise işe katılma oranının çok düşük olduğunu belirten Bozoğlu, CHP'nin vatandaşa 41 söz verdiğini, bu sözlerin seçim sonrasında yerine getirileceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından, Eski CHP milletvekili Ersin ve milletvekili adayı Bozoğlu, açılış kurdelesini birlikte kesti.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Urla Merkez Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement