Cim-Bom'un Çocuğu Emre Akbaba - Son Dakika
Spor

Cim-Bom'un Çocuğu Emre Akbaba

Cim-Bom\'un Çocuğu Emre Akbaba

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile girdiği Emre Akbaba yarışını kazandı, Aytemiz Alanyasporlu futbolcuyu renklerine bağladı.

18.08.2018 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEVZAT DİNDAR

Fatih Terim'in, "Mutlaka alınmalı" dediği futbolcu için ana sponsor Nef devreye girdi, sarı-kırmızılıların ayırdığı üç milyon euronun üzerine 1 milyon euro daha eklenerek transfer bitirildi. Futbolcu da Güney ekibinden alacağı olan 150 bin euroyu bıraktı.

Bu sezonun transferi Emre Akbaba oldu, Galatasaray, yıldız futbolcuyu ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye rağmen renklerine bağladı.

Son ana kadar büyük çekişme içerisinde geçen transfer yarışında sarı-lacivertlilerin bonservis bedeli olarak 4 milyon euro önerdiği, Alanyaspor'un da bunu kabul ettiği konuşuluyordu. Ancak Galatasaray pes etmedi ve son bir hamleyle işi tamamladı.

Bu transferi yöneten Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Alanya Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun 7 milyon euro istediğini, kendilerinin de 3 milyon euroya kadar çıktığını açıklamıştı.

Bunun üzerine dün bir kez daha görüşen Albayrak-Çavuşoğlu ikilisi, 4 milyon euroda el sıkıştı. Galatasaray'ın fiyat yükseltmesindeki ana neden ise sponsorları Nef oldu. Sarı-kırmızılıların vereceği paranın üzerine 1 milyon euro koymayı kabul eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Timur transferin tamamlanmasını sağladı.

Timur, "Galatasaray'ın ana sponsoru olarak sarı-kırmızılı kulübe her zaman yardım etmeye hazırız. Mali dengeyi sağlaması açısından ve Galatasaray taraftarlarını rahatlamak neticesiyle Emre Akbaba transferı için elimizden geleni yaptık" diye konuştu.

Emre Akbaba'nın da kulüpten alacağı olan 150 bin euroyu bıraktığı ifade edildi.

1.8 milyon euro istedi, dediği oldu

Her fırsatta Galatasaraylı olduğunu söylemekten çekinmeyen Emre Akbaba, Cim-Bom ile daha önce görüşmüş ancak sarı-kırmızılıların Türk Lirası teklifi karşısında anlaşma sağlanamamıştı.

Fenerbahçe ise Emre'ye hiç bir bedel önermedi. Ancak Alanyasporlu futbolcu, 1 milyon 800 bin euroda ısrarcı oldu ve bu parayı kim verirse gideceğini açık açık ortaya koydu.

Galatasaray ise kulüple anlaşmasının ardından dün İstanbul'a çağırdığı futbolcuyla istediği para üzerinden 4 yıllık sözleşme imzaladı.

"Cim-Bom-Bom'un çocuğu Emre Akbaba"

Emre Akbaba'yı Antalya'dan İstanbul'a gelişinde sarı-kırmızılı taraftarlar yalnız bırakmadı. Havalimanında yıldız futbolcuya sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar uzun süre, "Cim-Bom-Bom'un çocuğu Emre Akbaba" şeklinde tezahürat yaptılar.

Galatasaray tribünleri, bu sezonki maçlarda, "Cim-Bom-Bom'un çocuğu Emre Akbaba" tezahüratı yaparak, yıldız futbolcuyu kadroda görmek istediklerini dile getirmişti.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Cim-Bom'un Çocuğu Emre Akbaba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement