Clk Uludağ Elektrik İlk Acentesini Kocaeli'nde Hizmete Açtı - Son Dakika
Yerel

Clk Uludağ Elektrik İlk Acentesini Kocaeli'nde Hizmete Açtı

Clk Uludağ Elektrik İlk Acentesini Kocaeli\'nde Hizmete Açtı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren CLK Uludağ Elektrik, Türkiye’de ilk acentesini Kocaeli’nde açtı.

09.04.2015 11:24

Enerji sektöründe faaliyet gösteren CLK Uludağ Elektrik, Türkiye'de ilk acentesini Kocaeli'nde açtı.

Enerji satış ağını yaygınlaştırmak için çalışmalarına hız veren CLK Uludağ gelecek planları çerçevesinde pazar koşulları dahilinde her ilde bir ofis kurmayı planlıyor. CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, Türkiye'nin en önemli sanayi kentlerinden olan Kocaeli'nin, CLK Uludağ için ayrı bir öneme sahip olduğunu bu nedenle ilk acente yapılanması için Kocaeli'yi seçtiklerini belirtti. Aytaç, açtıkları acentenin satış ve tahsilat ofisi olarak çalışacağını, teknik çözümleri ile hizmetlerini müşterilerine daha yakından sunacaklarını ifade etti.

Güney Marmara bölgesinde yaklaşık 2.7 milyon müşteriye hizmet veren CLK Uludağ Elektrik'in şirket merkezi olan Bursa dışında hizmet noktaları olan, Balıkesir, Çanakkale, Yalova illerinden sonra açtıkları ilk acente ile ulusala açılma yolunda önemli bir adım attıklarını ifade eden Genel Müdür Aytaç, "Müşterilerimizin taleplerine en etkin şekilde cevap verebilmek için ilk acentemiz olan Karaaslan İletişimi Körfez mahallesi, Gazanfer Bilge Bulvarı'nda hizmete açtık. Uzman yerel ekibimiz ile müşterilerimize yakın olmak hedefindeyiz. Amacımız, kaliteli, sürekli ve çevreye uyumlu şekilde üretilen elektrik enerjisini düşük maliyetli olarak müşterilerimize sunmak. Bu kapsamda aylık elektrik faturası 130 TL'nin üzerindeki KOBİ ve mesken tüketicilerine hizmet sunuyoruz. Şirketimiz ile 'serbest tüketici' anlaşması imzalayan müşteriler sözleşme imzalama aşamasından, faturalamaya ve yeni ürünlere ilişkin bilgilendirilmeye kadar her konuda yüksek kalitede hizmet almanın yanı sıra 'ucuz elektrik'avantajlarından da faydalanıyor. Şu anda tüm Türkiye'de bayilik ağımızın kurulma çalışmalarına devam ediyoruz" diye konuştu.

CLK Uludağ Elektrik İş Geliştirme Direktörü Murat Erbay ise,"Uzun bir süredir bayilik yapılanması için önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yeni yapılanma sürecinde bayi ve hizmet noktası sayımızı her geçen gün arttırarak kaliteli hizmet anlayışımızı tüm Türkiye'ye ulaştırmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Clk Uludağ Elektrik İlk Acentesini Kocaeli'nde Hizmete Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement