Çobanlık Yapan Çocuk 50 Metrelik Uçurumdan Düşerek Can Verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Çobanlık Yapan Çocuk 50 Metrelik Uçurumdan Düşerek Can Verdi

Bolu Kıbrıscık'ta ailesinin hayvanlarına çobanlık yapan 15 yaşındaki çocuk, 50 metrelik uçurumdan Dokumacı Kanyonu'na düşerek hayatını kaybetti.

14.03.2018 16:10  Güncelleme: 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Kıbrıscık İlçesi'nde yaşayan ve ailesinin hayvanlarına çobanlık yapan 15 yaşındaki Mehmet Bağatır isimli genç, yaklaşık 50 metrelik uçurumdan Dokumacı Kanyonu'na düşerek hayatını kaybetti.

AİLESİNİN HAYVANLARINA ÇOBANLIK YAPIYORDU

Kıbrıscık Çok Programlı Anadolu Lisesi 9'uncu sınıfta okuduğu sırada, yaklaşık 2 ay önce okuldan ayrılan 15 yaşındaki Mehmet Bağatır, ailesinin büyükbaş hayvanlarına çobanlık yapmaya başladı. Babası Davut Bağatır ile birlikte hayvanlarını otlatmak için ormanlık alana giden Bağatır, bir süre sonra babasının yanından ayrılarak hayvanları toplamak istedi. Uzun süre oğluna ulaşamayan baba, oğlunun köye dönmüş olabileceğini düşünerek evine gitti. Mehmet Bağatır'ın eve dönmediğini gören baba, durumu jandarma ekiplerine haber verdi.

Çobanlık Yapan Çocuk 50 Metrelik Uçurumdan Düşerek Can Verdi

50 METRELİK UÇURUMDAN DÜŞTÜ

Kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Mehmet Bağatır için jandarma, UMKE, AFAD ve köylüler dün gün boyunca arama çalışması yaptı. Gece saatlerinde havanın kararması nedeniyle durdurulan arama sabah saatlerinde yeniden başlatıldı. Yaklaşık 50 metrelik uçurumun altında akan derenin üzerinde insan kıyafetleri gören köylüler, uçurumdan aşağı indiğinde, gencin cansız bedenine ulaştılar.

Çobanlık Yapan Çocuk 50 Metrelik Uçurumdan Düşerek Can Verdi

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çocuklarının bulunduğu haberini alan baba Davut ve anne Dilek Bağatır, olay yerine geldi. Uçurumdan aşağı inemeyen ve çocuğunun cansız bedenini bekleyen anne ve yakınları göz yaşlarına boğuldu. Oğlunun cesedini tespit etmek için düştüğü yere inen acılı baba Mehmet Bağatır, gözyaşları içinde oğlunu tespit etti. 15 yaşındaki gencin ölüm haberi alan diğer yakınları da, dik kayalıklardan koşarak cesedin olduğu yere indi. Mehmet Bağatır'ın cansız bedeni ceset torbasına konularak kesin ölüm nedeni belirlemek için Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Çobanlık Yapan Çocuk 50 Metrelik Uçurumdan Düşerek Can Verdi
Çobanlık Yapan Çocuk 50 Metrelik Uçurumdan Düşerek Can Verdi
Çobanlık Yapan Çocuk 50 Metrelik Uçurumdan Düşerek Can Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çobanlık Yapan Çocuk 50 Metrelik Uçurumdan Düşerek Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • nacar: allah rahmet eylesin, aileye sabır versin 16 0 Yanıtla
  • .....: Peygamberizin s.a.v mesleği .. inş sehit olarak vefat etmistir. 13 2 Yanıtla
    Akıl bedava: Ulan n malsınız öyle devam edin 0 0
  • Garip: Garibin ölümüde , garip oluyor, ne dubai dönüşü, ne paris dönüşü..... 7 3 Yanıtla
  • FİLOZOF: İŞTE BU ÖLÜME ÜZÜLÜNÜR 15 YAŞINDA AİLESİNE KATKI YAPMAK İÇİN BU SOĞUKLARDA ÇOBANLIK YAPAN EMEKÇİ KARDEŞİME GERCEKTENDE YÜREKTEN ÜZÜLDÜM TRİLYONLUKLARIN SEFA ALEMİNDE ÖLÜMÜNE NE DİYE ÜZÜLCEZ 5 3 Yanıtla
  • Ahmet: Herkes bir kıyaslama ölüm ölümdür zengin ile eşleştirmek kıyaslama yapmak saçma vicdanlı insan gibi rahmet dileyin .insan taklidi yapıp kıyaslama yapmayın ayıp 5 2 Yanıtla
  • Turkuaz: Kuzum Allah rahmet eylesin gunahsiz kuzu ailesine sabir versin 4 0 Yanıtla
  • Yavuz: Yaşamayan bilmez Allah rahmet etsin kederli ailesine sabırlar versin 2 0 Yanıtla
  • alp: mekanı cennet olsun aslanın 2 0 Yanıtla
  • ....: Diyorum ya beyinleriniz fakir sizin..ölmüs yaa zengini fakiri mi olur ölenin ne fark eder jette yada ucurumda rahmet dile ey insanoglu..ne tuhafsiniz ya zenginlerle kafayi bozmussunuz insan olan hepsine üzülür 1 0 Yanıtla

Advertisement