Çocuğunu taciz eden belediye çalışanının kapısına dayanan anne isyan etti - Son Dakika
3. Sayfa

Çocuğunu taciz eden belediye çalışanının kapısına dayanan anne isyan etti

Kırşehir Belediyesinde çalışan şahsın oğluna cinsel organının fotoğrafını attığını öne sürerek belediye önünde eylem yapan ve taciz ile suçladığı şahsın adli mercilerce serbest kalmasına öfkelenen anne, şahsın evinin önünde eylem yaptı. Anne, "Oğluma cinsel organını atan belediye görevlisinin tutuklanmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

19.12.2022 17:25  Güncelleme: 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Belediyesi'nde çalışan şahsın oğluna cinsel organının fotoğrafını attığını iddia ederek, belediye önünde eylem yapan anne, şahsın evinin önüne geldi. Adalet çağrısında bulunan anne, şahsın serbest kalmasına isyan etti.

"BELEDİYE BİNASINDA BENİ DARP ETMEYE KALKTILAR"

Öfkeli anne Yasemin D., kendisini olayı anlatmak için gittiği belediye binasında özel kalem müdürü ve personel müdürünün darp etmeye çalıştığını iddia etti. Yasemin D., "Belediye özel kalem müdürü ve personel müdürü belediyede kapıyı kilitleyip beni darp etmeye kalktılar, raporum var. Oğluma cinsel organını atan belediye görevlisinin tutuklanmasını istiyorum" dedi.

"BATSIN PARTİNİZ DE BELEDİYENİZ DE"

Kırşehir Belediyesi'nin olayı çözmekle alakadar olmadığını, Kırşehir Adalet Sarayı önünde avukatı eşliğinde yaptığı basın açıklamasında anlatan Yasemin D., "Batsın partiniz de belediyeniz de. Derdimizi size anlatamadıktan sonra kime anlatacağız. Bir yönetici alt biriminde çalışana 'Bu ne demek?' diye soramıyor mu?" diye konuştu.

"KENDİ ÇOCUĞUNUZU BENİM YERİME KOYUN"

Cumhuriyet Savcılığına adliye önünde seslenen ve belediye görevlisi M.Z. hakkında tutuklama talep eden anne Yasemin D. açıklamasında, "Daha kaç çocuğumuzun canını yakacaklar. Vicdanlara sesleniyorum. Yaşadığım durumun herhangi bir parti ile alakası söz konusu değil. Ben acılı bir anneyim. Ben o sapığı öldürdükten sonra 'adalet' demesinler, bizlerin çocukları ne olacak? Vicdanlara sesleniyorum; kendi çocuğunuzu benim yerime koyun" diye konuştu.

Öte yandan Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince Bağbaşı Mahallesi'nde yaşayan M.Z., geniş güvenlik önlemleri altında evinden alınarak Ahi Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Çocuğunu taciz eden belediye çalışanının kapısına dayanan anne isyan etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Çocuğunu taciz eden belediye çalışanının kapısına dayanan anne isyan etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement