Coşkun: Başarı Tesadüf Değildir - Son Dakika
Yerel

Coşkun: Başarı Tesadüf Değildir

Coşkun: Başarı Tesadüf Değildir

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Coşkun, sendikalarının üyelerine yönelik sınav çalışmalarının başarıyı beraberinde getirdiğini söyledi.

08.07.2014 11:45

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, "Hizmet sendikacılığı anlayışıyla çıktığımız yolda üyelerimize yeni hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Okul müdürü, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılıkları ile ilgili geçmişte yaptığımız sınav öncesi hazırlık çalışmalarımızı, şube müdürlüğü sınavında farklı bir boyuta taşıyarak; 80 bin kitap, uzaktan merkezi eğitim kursları ve deneme sınavlarıyla üyelerimizi sınava hazırlamıştık. Şube Müdürlüğü Sınavı'nda 70 puan barajını geçerek başarılı olan toplam 5 bin 913 adaydan; yüzde 70'inin, yazılı sınavda başarılı olanların yüzde 85'inin Eğitim-Bir-Sen üyesi olması tesadüf değildir" dedi.

SINAV KİTAPLARI

"Eğitim-Bir-Sen, 13 Eylül 2014 tarihinde yapılması planlanan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarına üyesini hazırlayarak farkını ortaya koyacaktır" diyen Coşkun, şunları kaydetti: "Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı öncesi özel kitap çalışmaları genel merkezimiz tarafından hazırlanıp yazım aşaması bitmiştir. Genel Merkezimizin Bakanlığa, sınavda sorumlu olunacak konuları hafifletmesi talebiyle yaptığı başvurunun sonucunu almak için kitabın baskısı bekletilmektedir. Sadece üyelerimize verilmek üzere Ramazan Bayramı öncesi kitapları bizde üyelerimize mesaj atıp sendika şubemizden almalarını sağlayacağız. Böylece üyelerimizin Eğitim- Bir –Sen'li olma farkını yaşatarak sınavlarda başarılarını artırmaya yönelik sendikacılığımızın farkını da ortaya koymuş olacağız."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Coşkun: Başarı Tesadüf Değildir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement