Çtso Yönetiminden, Gökhan ve Mutan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çtso Yönetiminden, Gökhan ve Mutan'a Ziyaret

Çtso Yönetiminden, Gökhan ve Mutan\'a Ziyaret

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri yerel seçimlerde Çanakkale Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ülgür Gökhan ile Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ı ziyaret ederek tebrik etti.

10.04.2014 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri yerel seçimlerde Çanakkale Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ülgür Gökhan ile Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan'ı ziyaret ederek tebrik etti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı ziyaret eden ÇTSO heyetinde, Başkan Bülend Engin, Başkan Yardımcısı Sadık Aydoğan, Meclis Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Güven Barış Yüksel, Emin Aydoğan, Selçuk Semizoğlu, Hikmet Sezen, Mustafa Kansu ve Genel Sekreter Sema Sandal yer aldılar. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, artık Çanakkale için sorunları konuşmaktan çok birlikte hareket etme zamanı olduğunu dile getirerek, "Çanakkale'nin sorunları için hep beraber toplanıp ilgili makamlara gitmeliyiz. Sayın Valimiz, milletvekillerimiz, Ticaret ve Sanayi Odası, diğer STK'lar bir araya gelip, konuyla ilgili Bakana gitmeliyiz. Artık dosya verme zamanı bitti. Sayın Başbakanımızdan, bakanlarımızdan randevu alıp, gündemli toplantılar yapmak üzere hep beraber Ankara'ya gitmeliyiz" dedi. Gökhan, ÇTSO Başkanı Bülend Engin'e hitaben, Ticaret ve Sanayi Odası'nın 26 Mart tarihinde düzenlediği 'Adaylar Konuşuyor' programına katılmama nedenini de, "Seçimlere kısa bir süre kala bu tür toplantıların verimli olmayacağını düşünüyorum. 15-20 gün olsaydı ÇTSO'nun çağırdığı her yere her zaman gelirim. Tecrübeme dayanarak, bu tür toplantıların verimli olmayacağını düşündüm" diyerek açıkladı. ÇTSO Başkanı Bülend Engin ise, "Başkan olarak seçilmenizden dolayı partinizi ve onun temsilcisi olarak sizi canı gönülden kutluyorum. Şahsınızın mensubu olduğu partimizin değerli genel başkanına yapılan küstah terbiyesizliği ise en az sizin kadar esefle kınadığımızın ve üzüldüğümüzün bilinmesini belirtirim. Çerkezi, Abazası, Lazı, Tatar, Kürdü, Boşnakı biz bir milletiz ve tek vatanız. Tekrar şahsınızda temsilcisi olduğunuz partiniz ve sizi tebrik eder, başkanlığınızın vatanımız ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni eder ve özellikle çatışma ve kan kokuları ile beslenme hevesinde olan dahili ve harici düşmanlardan Çanakkale'mizin ve Ülkemizin korunmasının farkındalığına varma temennimle her şeyin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

ÇTSO yönetimi, daha sonra Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan'ı da ziyaret ederek, yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti. Mutan, ÇTSO yönetimine Kepez'e yatırım yapma çağrısında bulunarak, "İşadamlarına çağrı yapıyoruz. Bu konuda bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çtso Yönetiminden, Gökhan ve Mutan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement