Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Trump tarafından verilen yemeğe katıldı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Trump tarafından verilen yemeğe katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Donald Trump ve Melanie Trump tarafından BM Genel Kurul Heyet Başkanları onuruna verilen yemeğe katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Melanie Trump ve Donald Trump tarafından karşılandı.

25.09.2019 19:26  Güncelleme: 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşmiş Milletler 74. Genel Kurulu toplantıları kapsamında New York'ta bir toplantı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Birleşmiş Milletler 74. Genel Kurulu'nun oturumuna katılmak üzere ABD'ye gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi <a class='keyword-sd' href='/emine-erdogan/' title='Emine Erdoğan'>Emine Erdoğan</a>, Trump tarafından verilen yemeğe katıldı

HEYET BAŞKANLARI ONURUNA VERİLEN YEMEĞE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump tarafından BM Genel Kurul Heyet Başkanları onuruna verilen yemeğe katıldı.

YEMEK ÖNCESİ DİKKAT ÇEKEN KARE

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump tarafından yemeğin öncesinde karşılandı. O anlar bu fotoğraf karesine yansıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Trump tarafından verilen yemeğe katıldı

EMİNE ERDOĞAN EŞLİK ETTİ

Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler 74. Genel Kuruluna katılmak üzere ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Trump tarafından verilen yemeğe katıldı

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Trump tarafından verilen yemeğe katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement