Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Zeytin Dalı Harekatı) Ne Zaman İş Biterse, Bizim Orada Durmaya da Zaten... - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Zeytin Dalı Harekatı) Ne Zaman İş Biterse, Bizim Orada Durmaya da Zaten...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kürsüde konuşması Salondan detaylar ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Ankara Sanayi Odası Ödül Töreni'nde konuştu.

22.01.2018 16:10

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kürsüde konuşması

Salondan detaylar ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Ankara Sanayi Odası Ödül Töreni'nde konuştu. (4)

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Afrin operasyonu tıpkı Fırat Kalkanı gibi, hedeflerine ulaştığında sona erecektir. Bazıları diyor ki, bunu diyen de enteresan, Amerika, 'Süre belli olmalı, fazla uzun olmamalı'. Peki o zaman ben de Amerika'ya soruyorum, Afganistan'da sizin süreniz belli oldu mu, ne zaman bitecek o? Biz iktidara gelmeden önce siz Irak'a girdiniz. Irak'ta bitti mi bu süre hala Irak'tasınız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: " (Zeytin Dalı Harekatı) Ne zaman iş biterse, bizim orada durmaya da zaten merakımız yok, çekilmesini biliriz. Bunun için de birilerinden icazet almak gibi bir derdimiz de yok."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Zeytin Dalı Harekatı) Ne Zaman İş Biterse, Bizim Orada Durmaya da Zaten...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: '(Zeytin Dalı Harekatı) Ne Zaman İş Biterse, Bizim Orada Durmaya da Zaten... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement