Darendelinin Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Darendelinin Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Darendelinin Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Darende’de, FETÖ’nün darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların Demokrasi nöbeti devam ediyor.

21.07.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darende'de, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların Demokrasi nöbeti devam ediyor.

İlk günden itibaren ilçe merkezinde çarşı meydanını dolduran Darendeliler ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetini sürdürüyor. Darbe girişiminde bulunan FETÖ'ye karşı sloganlarla tepki gösteren vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da dediği gibi alanları terk etmiyorlar.

Darende'deki demokrasi nöbetini terk etmeyen vatandaşlar gece geç saatlere Somuncubaba bulvarında araçların konvoyu eşliğinde yürüyüş yaparak kadar Hacı Hasan Akyol çarşısını terk etmiyorlar.

Demokrasi nöbetinde Kaymakam Ali Türk, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, eski belediye başkanlarından Abdullah Karakurt ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek'in konuşmalarının ardından İstiklal Marşı ve ardından Kuran-ı Kerim okundu.

Kaymakam Ali Türk konuşmasında "Sizler burada demokrasinin bekçilerisiniz, sizler burada hiçbir zaman devletimizi milletimizi yalnız bırakmadınız. Herkesten daha fazla özveri ile burada bulundunuz. Ben burada kadınlarımıza, kız çocuklarımıza, gençlerimize teşekkür ediyorum. Bu hainlere en güzel cevabı sizler verdiniz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darendelinin Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement