MHP Bursa Yenişehir İlçesi Belediye Başkan Adayı Davut Aydın Kimdir? - Son Dakika
Politika

MHP Bursa Yenişehir İlçesi Belediye Başkan Adayı Davut Aydın Kimdir?

MHP Bursa Yenişehir İlçesi Belediye Başkan Adayı Davut Aydın Kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Bursa Yenişehir İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Davut Aydın'ı seçti. Davut Aydın kimdir?

04.02.2019 16:19  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Bursa Yenişehir İlçesi Belediye Başkan adayı, Cumhur İttifakı adayı olarak MHP'den seçildi. Bursa Yenişehir İlçesi Belediye Başkan adayı Davut Aydın kimdir?

DAVUT AYDIN KİMDİR?

Başkan adayı Aydın, 1966 yılında Yenişehir'in Beypınar köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Yenişehir Aydoğdu İlköğretim Okulu'nda, ortaokul ve liseyi Yenişehir İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Üniversite Eğitimini Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden bitirdi.

YENİŞEHİR BELEDİYESİ'NDE GELİR ŞEFİ OLARAK GÖREV YAPTI

İş hayatına 1984 yılında Yenişehir Trakya Birlik Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'nde başlayan Davut Aydın, 1985 yılında Yenişehir Tat Konserve Fabrikasında işçi olarak çalıştı. 1985 – 1986 Eğitim Öğretim yıllarında Yenişehir Beypınar İlköğretim Okulu'nda vekil öğretmen olarak görev yaptı. 1990 yılında Yenişehir Belediyesi'nde göreve başladı. 1992 yılından itibaren Yenişehir Belediyesi'nde Gelir Şefi olarak görevini sürdürüyor.

MHP Bursa Yenişehir İlçesi Belediye Başkan Adayı Davut Aydın Kimdir?

YENİŞEHİR ESNAF DOĞAN SPOR FUTBOL KULÜBÜ BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BULUNDU

Aydın, 1989-1996 yılları arasında futbol hakemliği yaptı. 2000 – 2003 yılları arasında Yenişehir Esnaf Doğan Spor Futbol Kulübü Başkanlığı görevinde bulundu. 1999 – 2002 yılları arasında Yenişehir İlhan Oğuz Ticaret Lisesi'nde Okul Aile Birliği Başkanı olarak yer aldı. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denetleme Kurulunda, yönetim kurulunda ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetiminde bulundu.2009 yılından itibaren Bursa'da futbol il gözlemciliği görevini yapıyor. 2013 – 2018 yılları arasında Bursa İl Hakem Kurulu yönetiminde görev aldı. 23 Haziran 2018 tarihinden bu yana TFFHGD Bursa şubesi yönetiminde başkan vekilliği görevini yürütüyor. Davut Aydın, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Son Dakika Politika MHP Bursa Yenişehir İlçesi Belediye Başkan Adayı Davut Aydın Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement