DB Belediyespor'dan İtiraz - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor'dan İtiraz

DB Belediyespor\'dan İtiraz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor -Galatasaray maçı için 13 bin kişilik stadın tamamen açılması yönünde Valilik ve Spor İl Müdürlüğü'ne itiraz etti.

17.12.2014 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray maçı öncesi Diyarbakır Bayındırlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan teknik raporda "Çökme tehlikesi var. Maçı sadece 4 bin 600 kişi izleyebilir" dendi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise maçın 13 bin kişilik stadın tamamen açılması yönünde Valilik ve Spor İl Müdürlüğü'ne itiraz etti.

Türkiye Ziraat Kupası G Grubunda oynanacak olan Diyarbakır Büyükşehir-Galatasaray A.Ş takımı 24 Aralık Çarşamba günü Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Dağ, Bayındırlık Müdürlüğü'nün 13 bin seyirci kapasiteli Atatürk Stadı'na 4 bin 600 seyircinin alınabileceği yönündeki teknik rapora itiraz etti.

"Stadın Tamamen Açılmasını İstiyoruz"

Bayındırlık Müdürlüğü'nün hazırladığı rapora itiraz ettiklerini belirten Dağ, "Galatasaray- Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı kentimiz açısından son derece önemli. On binlerce seyirci bu maçı izlemek istiyor. Bu nedenle stadın tamamen açılmasını istiyoruz. Valilik ve Spor İl Müdürlüğü ile görüşmelerimiz oldu. Bize gösterdikleri gerekçe stadın çökme tehlikesi ile karşı karşıya bulunduğu. Eğer çökme tehlikesi varsa 4 bin 600 seyirci için de aynı tehlike söz konusu. Sonuç olarak ya stadı tamamen kapatsınlar ya da bu karardan vazgeçsinler."

"Galibiyet İstiyoruz"

Galatasaray karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Dağ, "Maçı galibiyetle almak isteriz. Ancak bundan da önemli olan karşılaşmanın hoşgörü içinde yapılması. Sonuçta futbolda her zaman sporda üç skor var; galibiyet, mağlubiyet ve beraberlik. Amedspor olarak maçı almak istiyoruz. Teknik direktörümüz ve futbolcularımız galibiyete odaklanmış durumdalar. Umarız herkesin keyifle izleyeceği bir maç olur" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor'dan İtiraz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement