Demet Akalın'dan mültecilerin sınıra gitmesine ilk yorum: İnşallah doğrudur - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın'dan mültecilerin sınıra gitmesine ilk yorum: İnşallah doğrudur

İdlib'de askerlerimize yapılan hain saldırının ardından Türkiye, AB'ye gitmek isteyen mültecileri durdurmama kararı alarak kapıları açtı. Bu karar hakkında paylaşım yapan Demet Akalın ise "Her şey bedava! Gidecekler" dedi.

28.02.2020 13:42  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de rejim güçlerinin İdlib'deki askerlerimize yönelik yapılan hava saldırısında 33 askerimiz şehit oldu, 34 askerimiz de yaralandı. Saldırı sonrası karar veren Türkiye, AB'ye gitmek isteyen mültecilere kapıları açtı. Bu duruma ilk yorum ise şarkıcı Demet Akalın'dan geldi.

"HER ŞEY BEDAVA, GİDECEKLER"

Sınır kapılarının açıldığı öğrenen binlerce mülteci, taksi ve otobüslerle Yunanistan ile Bulgaristan'a gidebilmek için harekete geçti. Bu haberler sosyal medyaya düşünce bir takipçisine cevap Demet Akalın, "İnşallah doğrudur" dedi. Akalın aynı kullanıcının "Gidecekler açılırsa" demesinin üzerine ise "Her şey bedava! Gidecekler" yanıtını verdi.

Demet Akalın'dan mültecilerin sınıra gitmesine ilk yorum: İnşallah doğrudur

MÜLTECİLER, SINIRA AKIN EDİYOR

Türkiye'nin Avrupa'ya gitmek isteyen mültecileri durdurmama yönünde karar aldığı haberlerinin hemen ardından Türkiye'nin dört bir yanındaki mülteciler gece saatlerinden itibaren sınır kapılarına ve kaçak geçiş noktalarına akın etti. İstanbul'da yaşayan mülteciler sabahın erken saatlerinden itibaren taksi ve minibüslerle sınır bölgelerine hareket etmeye başladı.

33 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin TSK konvoyuna düzenlediği hava saldırısı sonucunda 33 askerimiz şehit düştü, 32 askerimiz de yaralandı. Türkiye, saldırıya anında karşılık vererek çok sayıda rejim hedefini vurdu. AB, NATO ve ABD yaptığı açıklamada Esed rejiminin saldırılarını kınadı ve ateşkes çağrısında bulundu. Esed rejimine verdiği destek ile bilinen Rusya ise "Hava saldırısında Rus uçakları yer almadı" açıklamasını yaptı.

Demet Akalın'dan mültecilerin sınıra gitmesine ilk yorum: İnşallah doğrudur
Demet Akalın\'dan mültecilerin sınıra gitmesine ilk yorum: İnşallah doğrudur

Son Dakika Magazin Demet Akalın'dan mültecilerin sınıra gitmesine ilk yorum: İnşallah doğrudur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (103)

  • birisi: Suriyeye geri göndersinler. Bizim askerlerimiz yerine kendileri savaşsın kendi ülkeleri için. 97 2 Yanıtla
    joeyy : güzelim asker sınıra gitmeseydi bir gün türkiyenin başına daha kötüsü gelecekti, savaşın hedefi Suriye değil Türkiyedir 3 5 Feryal: Aynen 4 3 İlhan: Biz savaşırsak bizimdir orası aptal olma bizim olmazsa ya pkknın ya israelin yada iranın olur 3 2
  • kırıcı: sende mülteci olsan görürüz o zaman çocuğun kollarında perişan halde ayıptır ya herşeyden bir nema çıkarmayın 18 48 Yanıtla
    Alp: Ölen sehitlerimizin cocuklari yokmu ? Gidip bir mezar tasina baba diye sarilip aglayacaklar her bayramda ve hergun.multecinin cani sag gitsin o ulkede yasasin bizim milletimizden uzak Olsunlar 23 0 Kırıx : Sen mülteci olda Suriye sana kapı açardı görelim çok şükür bizim ülkemiz devletimiz sağlam Allah kimseye muhtaç etmesin bizim mayamız bozuk değil çocuk genç yaşlı demeden savaşırız 19 2 TUNÇ06: BUNLAR MÜLTECİ DEĞİL SIGINMACI BUNLAR BELEŞCİ AL EVİN DE BESLE HADİ... 20 1
  • vatandaş: vatan hainlerinden kime hayır gelir defolup gitsinler 23 4 Yanıtla
  • Dindar: Her şey daha çok mülteci gelmesin diye yaşandı defolup gitsinler ve bi daha da gelsinler 15 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement