Deniz Feneri Derneği Mensupları Bayburt'ta Buluştu - Son Dakika
Yerel

Deniz Feneri Derneği Mensupları Bayburt'ta Buluştu

Deniz Feneri Derneği mensupları, Bayburt'ta hayırseverler ile bir araya geldi.

12.05.2013 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Feneri Derneği mensupları, Bayburt'ta hayırseverler ile bir araya geldi.

Bayburt Konağı'nda gerçekleştirilen organizasyona, Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak ile derneğin Bağışçı ve Gönüllü İşleri Sorumlusu Yusuf Baykal ile Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek ile hayırseverler ve yardım alan kişiler katıldı.

Koçak, bu tür toplantıları Türkiye'nin çeşitli yörelerinde düzenli olarak yaptıklarını ifade ederek, "Aynı şehirde yaşayan Deniz Feneri dostlarının ortak bir mekanda toplanarak tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlayan toplantılarda iyilik konuşuluyor" dedi.

Polat da sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret ederek, "Bugün Afrika, Somali, Hindistan, Bangladeş'te ve diğer ülkelerde Türkiye varsa bu STK'lar kanalıyla oluyor. Kızılay, eskiden çok farklı şeylere hizmet ediyordu ama şimdi yapması gereken işi yapar hale geldi" dedi.

Deniz Feneri Derneğince 2005 yılından itibaren Bayburt'ta 600 bin TL yardım yapıldığını söyleyen Polat, "Bu çok iyi bir rakam. Ama burada önemli olan bir konu da yardıma ihtiyacı olan kişileri çok iyi tespit ederek onlara yardımın ulaşması sağlanmalıdır" diye konuştu. - BAYBURT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Deniz Feneri Derneği Mensupları Bayburt'ta Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement