Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğrencileri İlk Kez Deniz Seyrine Çıktı - Son Dakika
Yerel

Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğrencileri İlk Kez Deniz Seyrine Çıktı

Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri, üniversiteye ait Türkiye'nin ilk yerli araştırma gemisi Seydi Ali Reis Araştırma Gemisi'yle Sinop Limanı’ndan Gerze Liman mevkisine kadar deniz seyrine çıktı.

26.12.2013 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri, üniversiteye ait Türkiye'nin ilk yerli araştırma gemisi Seydi Ali Reis Araştırma Gemisi'yle Sinop Limanı'ndan Gerze Liman mevkisine kadar deniz seyrine çıktı.

Sinop Limanı'ndan gelerek Gerze Limanı'na demirleyen gemiyi Gerze Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Gökhan Ceylan, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğretim elemanları Hakan Özkan,Tuncer Zoral ve Gül Kavazak, Gerze Liman Başkanı Rüstem Akçay ile öğrenciler karşıladı.

Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölüm Başkanı Özkan Keleş'in kontrolünde denize açılan öğrenciler, araştırma gemisinin kaptan köşkü, kamaralar, makine dairesi, toplantı salonu, mutfak gibi bölümlerini gezerek, geminin donanımı ve özellikleri hakkında bilgilendirildi.

Ceylan yaptığı açıklamada, "Araştırma gemisi uygun şartlar oluştuğunda tekrar Gerze'ye gelerek Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri için uygulama yapma imkanı oluşturulacaktır" dedi. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğrencileri İlk Kez Deniz Seyrine Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement