Derebucak'ta Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Derebucak'ta Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Derebucak\'ta Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Konya’nın Derebucak ilçesinde, iki ayrı kategoride açılan kursları tamamlayan kursiyerlerin el emekleri yılsonu sergisinde teşhir edildi.

19.06.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Derebucak ilçesinde, iki ayrı kategoride açılan kursları tamamlayan kursiyerlerin el emekleri yılsonu sergisinde teşhir edildi.

Derebucak Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nün ilçeye bağlı Gencek ve Göynem mahallelerinde iki ayrı kategoride açtığı kurslar sona erdi. Göynem Mahallesi'nde el sanatları, Gencek Mahallesi'nde ise giyim kurslarının tamamlanmasının ardından kursiyerlerin eserleri yılsonu sergisinde teşhir edildi.

Her iki mahallede yapılan sergi açılışlarına Derebucak Kaymakamı Bülent Ay, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Kısa, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tunç, kurum amirleri, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı. Yılsonu sergilerinin açılışını gerçekleştiren Kaymakam Ay ve beraberindekiler, sergilenen ürünleri çok beğendiğini söyledi. Kaymakam Ay, eserleri tek tek incelerken emeği geçen kursiyer, usta öğretici ile Halk Eğitim Merkezi yetkililerini kutladı.

Sergilere vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derebucak'ta Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement