Dermokozmetik Ürünlerin Güvenilir Adresi Nar Ecza - Son Dakika
Advertorial

Dermokozmetik Ürünlerin Güvenilir Adresi Nar Ecza

Tedaviye yardımcı sağlık ve güzellik ürünlerini sunan Narecza.com, 2012 yılından bu yana dermokozmetik alanında devrim niteliğinde bir alışveriş platformu yarattı.

20.07.2017 17:45  Güncelleme: 09:28
İlandır

Tedaviye yardımcı sağlık ve güzellik ürünlerini sunan Narecza.com, 2012 yılından bu yanaalanında devrim niteliğinde bir alışveriş platformu yarattı. Sanal ortamda binlercesi olan kozmetik satış sitelerinden farklı olarak tedaviye sağladığı katkı uzmanlar tarafından defalarca kanıtlanmış eczanelerde de satılan ürünler içermesi en önemli farklılıklardandı. Daha net bir ifadeyle Narecza.com'da üst kalite dermakozmetik ürünlerini bulabilirsiniz. Online alışveriş yapmanın çekincelerini bilen, her müşteriyi kazanma amacıyla güvenlik ve memnuniyetten taviz vermeyen platformda rahat alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Kategorilerde yüz, vücut ve saç bakım, medikal ürünler, makyaj ve güneş ürünleri ile ağız ve diş bakımı seçeneklerini görmek mümkün. Bu noktada geniş çaplı bir marka seçeneğine de değinmek yerinde olacaktır. Sağ üst bölümde alfabetik sıraya göre dizilmiş Avene, , Caudalie gibi onlarca marka seçeneği, doğrudan bir ürün arayanlar için kolaylık sağlayan nitelikte. Markaların dünya çapında olması Narecza ürünlerinin güvenilirliğini bir kere daha kanıtlıyor. Çünkü geniş kitlelere ulaşan ürünlerde laboratuar, ARGE çalışmalarına daha fazla önem verilmekte. Bu araştırma ve gelişim hali formüllerde bilimselliğin öne çıkması anlamına geliyor. Test edilen ve zararı olmadığı kanıtlanan içerikler müşterilere her zaman daha çok fayda sağlar.

Genel bir site tanıtımı sonrasında alışveriş süreçlerine dair merak edilen detaylara yer vermekte fayda var. Janson Beckett, Perricone MD, Neostrata veya tercih ettiğiniz diğer markaların ürünlerinde rutin olarak tekrarlanan kampanyalar mevcut. Alışverişlerinizi üyelik sonrasında yapabileceğiniz gibi doğrudan sepete ekleme şeklinde de sürdürebilirsiniz. Bunun dışında ödenen miktar 100₺ olduğunda kargo ücreti alınmamakta. Ankara'daysanız ve 49₺ üzeri alışverişiniz varsa elden teslimat da yapılabiliyor.

Site ve Alışveriş Güvenliği

Sitede online şekilde yer almanız ve alışveriş güvenliği açısından Narecza, gereken tüm önlemleri almış durumda. 256 bit güvenlik sertifikası ile korunan sitede ziyaretçi haberleşme güvenliği açısından "https" detayını fark edebilirsiniz. Bu ayrıntı, sitenin tamamen güvenli biçimde kullanılabileceğini ifade eder. Alışverişe gelince kredi kartı ödeme yöntemi sırasında 129 BİT SSL sertifikası kullanılmaktadır. Bonus, Word, Maximum kartlarla, BKM Express ve kapıda ödeme seçenekleri yer alır. En yaygın kullanılan kedi kartı alışverişlerinde bankalar çok aşamalı bir güvenlik süreci sonrasında ödeme alırlar. CVV2/CVC2 kodu istenerek işlem yapılmasının nedeni de budur. Bu uygulama ile çalıntı kredi kartı işlemlerinin önüne geçilir. Bu işlem sırasında verilen kredi kartı bilgileri de herhangi bir kopyalama vs. işlemine izin verilmeden bankanın sanal posuna iletilmektedir. Yani kredi kartı bilgileriniz Narecza'ya değil doğrudan bankaya ulaşır.

Narecza.com'un olası sorunları tahmin etmesi ve buna yönelik çağrı merkezi gibi etkili çözümler geliştirmesi bir diğer avantajı olarak değerlendirilebilir. Örneğin aradığınız bir markanın ürününü bulamadıysanız, satın aldığınız ürün gelmediyse, hangi ürünün ne zaman indirime gireceğini merak ediyorsanız ya da bir ürünün kullanımı hakkında bilgi almak istiyorsanız 444 1 401 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Basit bir uygulama gibi görünen çağrı merkezi, Narecza için müşteri memnuniyetinde ilerlemenin etkili yöntemlerinden biridir. Çünkü beklentilerin daha net şekilde anlaşılması ancak doğrudan iletişimle mümkün olur. Daha fazla görüş almak, firmamızın eksik olan bölümlerini tamamlaması açısından kritik öneme sahiptir. Bu nedenle de belirlenen saatler içerisinde her zaman birkişi gelen çağrılara yanıt verir.

Kargo Süreci, Sorgulama ve Teslimat

Teslimat sürecine gelince önce sipariş sonrası 3 günlük bir kargoya verme aşaması mevcut. Ancak bu genelde 3 günden daha kısa sürede tamamlanıyor. Zor bulunan ürünler için bu limit belirlenmiş. Kargo sonrasında da Türkiye'nin her bölgesine 1-4 iş günü arasında teslimat yapılıyor. Ancak mobil alan olarak belirlenen bölümlere dikkat etmekte yarar var. Çünkü bazı köy alanlarında kargo firması kendi teslimat zamanını belirlemekte… Bunun detaylarını kargo firmasından ya da müşteri hizmetlerimizden öğrenmeniz mümkün. Diğer yerler için kontrollerinizi sitede bulunan "kargo sorgulama" bölümünden yapabilirsiniz. Burada Aras ve Sürat kargoları için sipariş numarası alanları yer alır. Numaranın yazılmasıyla karşınıza kargo durumu çıkar.

İade ve değişim sürecinde, müşterilerin kargonun hasar durumunu kontrol etmesi, yani kargo ilk geldiği zaman kontrolleri yapması kritik öneme sahip. Çünkü hasarlı kargo tutanağı tutulması ile iade işleminin daha hızlı ve sorunsuz yapılması sağlanabiliyor. Eğer kırılma, ezilme benzeri sorun varsa bu durumda kargo görevlisine bu tutanağın doldurulması ve müşteri hizmetlerine de ulaşılarak iade edildiği bilgisinin verilmesi gerekiyor. Aksi hallerde ürünü sorunsuz aldığınız kabul ediliyor ve firmamız değişim, iade taleplerini reddetme hakkına sahip oluyor.

En Sevilen Markalarla Karar Vermek Zorlaşacak

Narecza.com her birinin ürün skalası geniş olan Babe, Darphin, Lierac, , Bonacure Pyto, Kerastase, Vichy, Kitoko, PCO Maske gibi seçenekleri sunar. Bu sıralamayı uzatmak mümkün, ancak önemli olan sizin aradığınız ve çözüme yönelik bir ürünü sitede bulmanız. Marka konusunda karar vermediyseniz doğrudan bir ürünü arma bölümüne yazabilir ve önünüze gelen listeden de ürün detaylarını inceleyebilirsiniz. Bazı markaların içeriklerinde kendilerine özel teknolojiler geliştirilmiştir. Ayrıntılar daha iyi karar vermenize yardım eder.

Son Dakika Advertorial Dermokozmetik Ürünlerin Güvenilir Adresi Nar Ecza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement