Devlet Desteği ile Kendi İşinin Patronu Oldu - Son Dakika
Yaşam

Devlet Desteği ile Kendi İşinin Patronu Oldu

Devlet Desteği ile Kendi İşinin Patronu Oldu

Kütahya’nın Simav ilçesinde, 10 yıldan bu yana değişik iş alanlarında işçi olarak çalışan Neziha Ünal, 2 yıl önce kendisine Simav Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından verilen 2 yıl ödemesiz 5 yıl vadeli ve faizsiz 15 bin TL’lik kredi desteği ile kendi işinin patronu oldu.

03.10.2018 10:48

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 10 yıldan bu yana değişik iş alanlarında işçi olarak çalışan Neziha Ünal, 2 yıl önce kendisine Simav Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından verilen 2 yıl ödemesiz 5 yıl vadeli ve faizsiz 15 bin TL'lik kredi desteği ile kendi işinin patronu oldu. 4 Eylül Mahallesi Azerbaycan Caddesi'nde kiraladığı iş yerinde bay bayan iç çamaşırı satışı yapıyor.

Devlet desteği ile kendine güveninin arttığını belirten Ünal, "İş yerimden kazandığım gelir ile evimin ihtiyaçlarını karşılarken, çocuklarımın öğrenim hayatına da önemli ölçüde katkıda bulundum. Hem anne hem de baba olduğum çocuklarımdan kızım öğretmen olarak atandı, oğlum ise Meslek Yüksek Okulu Bankacılık bölümünü bitirerek KPSS'ye hazırlanıyor. Hayatımıza yeni bir sayfa açılmasına vesile olanlardan Allah razı olsun " dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Devlet Desteği ile Kendi İşinin Patronu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement