Kasımpaşa Forması Giyen Diagne: Türkiye'nin En İyi Futbolcusu Benim - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa Forması Giyen Diagne: Türkiye'nin En İyi Futbolcusu Benim

Bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Kasımpaşa'nın Senegalli santrforu Mbaye Diagne, şu an Türkiye'nin en iyi futbolcusu olduğunu ifade etti.

01.12.2018 14:32  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon sergilediği performansla dikkati çeken 27 yaşındaki Diagne, Spor Toto Süper Lig'in ilk 13 haftalık diliminde 14 kez fileleri havalandırarak en çok gol atan oyuncular sıralamasında açık ara zirvede yer alıyor. Lacivert-beyazlı ekibin ilk 13 maç sonunda ligde 25 puanla ikinci sırada yer almasında başrolü oynayan Diagne, Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de geride kalan bölümde sergilediği performansı değerlendiren Diagne, "Böyle bir performans göstermeyi bekliyordum. Bunun için oldukça mutluyum. Attığım goller sadece benim değil takım arkadaşlarımın da gösterdiği başarı sayesinde geldi. Bu performans benim için sürpriz olmadı. Şu an Türkiye'nin en iyi futbolcusu benim." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'Yİ YENMEK İSTİYORUZ"

Mbaye Diagne, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 3 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacakları mücadelede 3 puan kazanmak istediklerini kaydetti. Fenerbahçe maçına gayet iyi hazırlandıklarını vurgulayan Diagne, "Elimizden gelenin en iyisini yaparak Fenerbahçe maçından galibiyet çıkarmaya çalışacağız. Benim gol atmam çok da önemli değil. Asıl önemli olan şey takım olarak ihtiyacımız olan 3 puanı kazanmak. Bunu başarmak istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Kasımpaşa Forması Giyen Diagne: Türkiye\'nin En İyi Futbolcusu Benim
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Kasımpaşa Forması Giyen Diagne: Türkiye'nin En İyi Futbolcusu Benim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ayla : Birileri bana futbolun insanlık yararına ne üretip de bu kadar büyük paralar aldığını açıklasın lütfen 0 0 Yanıtla
  • DEBRELELİ HASAN: EN FORMDA GÖLCÜ.... 0 0 Yanıtla

Advertisement