Dicle Edaş'tan Derik'e 5 Milyonluk Yatırım - Son Dakika
Güncel

Dicle Edaş'tan Derik'e 5 Milyonluk Yatırım

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş, Derik ilçesindeki enerji alt yapısına 5 milyon 291 bin liralık yatırım yapılacağı bildirildi.

18.02.2018 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş, Derik ilçesindeki enerji alt yapısına 5 milyon 291 bin liralık yatırım yapılacağı bildirildi.

Kurumdan yapılan açıklamada, Dicle EDAŞ İl Müdürü Memet Bulut ve Kaymakam Hakan Kafkas'ın ilçede yürütülen çalışmaları yerinde incelediği ve yetkilerden bilgi aldığı belirtildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Elektrik Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) mevzuatları kapsamında müşterilerine kesintisiz ve güvenli elektrik vermek için çalışmaların sürdürüldüğü vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu yatırım tamamlandığında ilçenin Kale ve Cevizpınar mahallelerinin yanı sıra Prof. Aydın Ayaydın ve Diyarbakır caddelerindeki havai hatlar tamamen kaldırılarak iletim hatları tamamen yer altına alınacak. Burada toplam 16 kilometre alçak gerilim ve 15 kilometre orta gerilim kablosu döşenecek. Enerji kalitesi ile müşteri memnuniyetini de artırmak için çalışmalarımızı büyük bir özenle sürdürüyoruz. Mardin genelinde bir yatırım atağı başlattık. Bu sayede elektrik konusunda köklü çözümler üretiyoruz, üretmeye de devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dicle Edaş'tan Derik'e 5 Milyonluk Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement