Dicle Elektrik Ailesi Diyarbakır'daki İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Dicle Elektrik Ailesi Diyarbakır'daki İftarda Buluştu

Dicle Elektrik Ailesi Diyarbakır\'daki İftarda Buluştu

Özelleşme sonrasında, yönetim kadrosu ile çalışanların bir araya gelme fırsatı bulduğu iftar yemekleri gelenekselleşen Dicle Elektrik ailesi, Diyarbakır’da bir kez daha bir araya gelme fırsatı buldu.

29.06.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özelleşme sonrasında, yönetim kadrosu ile çalışanların bir araya gelme fırsatı bulduğu iftar yemekleri gelenekselleşen Dicle Elektrik ailesi, Diyarbakır'da bir kez daha bir araya gelme fırsatı buldu.

Dicle Elektrik tarafından Ramazan ayı boyunca dağıtım hizmeti verilen Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta yöneticiler ile çalışanların bir araya geldiği iftar organizasyonları gerçekleştirilmişti. Üç yıldan bu yana geleneksel olarak sorumluluk bölgesindeki tüm illerde düzenlenen İftar yemeklerinin sonuncusu dün akşam Diyarbakır'da gerçekleştirildi.

Açık alanda verilen iftara Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, Dicle Elektrik Perakende Genel Müdürü Avni Doğan ve Dicle Elektrik Yatırım Genel Müdürü Necat Tur'un yanı sıra bazı şirket yöneticileri, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman ve Siirt İl Müdürleri, birim yöneticileri, büro ve saha çalışanları katıldı.

Çalışanların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda ev sahibi konumunda bulunan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Karagüzel ve İl Müdürü Uğur Yaka, iftar yemeğinden önce tüm masaları tek tek dolaşarak, konuklara "Hoşgeldiniz" demeyi ihmal etmedi.

"BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE HİZMET VERİYORUZ"

İftar yemeğinden önce konuşan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, daha önce dağıtım bölgesindeki 5 ilde düzenledikleri iftar yemeklerinin sonuncusunun Diyarbakır'da gerçekleştirildiğini belirtti. Ramazan ayının son günlerine gelindiğini hatırlatan Karagüzel, çalışanların yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı da kutladı. Karagüzel, "Bu güzel topluluğu görünce nazar değmesin diye 'maşallah' diyorum. Sıkıntılı bir bölgedeyiz. İçimizde ve dışımızda sıkıntılar var. Buna rağmen birlik beraberlik içerisinde, herhangi bir mal, can kazasına mahal vermeden hizmetimizi sunmaya çalışıyoruz. Allaha şükür bugüne kadar da en az kaza ve en az zayiatla bu işi yaptık. İnşallah bundan sonrada bu şekilde devam ederiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dicle Elektrik Ailesi Diyarbakır'daki İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement