Didimli Esnaflardan Şehit Yakınları ve Gazilere Büyük Duyarlılık - Son Dakika
Yaşam

Didimli Esnaflardan Şehit Yakınları ve Gazilere Büyük Duyarlılık

Didimli Esnaflardan Şehit Yakınları ve Gazilere Büyük Duyarlılık

Aydın’ın Didim ilçesinde duyarlı esnafların kendi aralarında başlattığı şehit yakını ve gazi ailelerine yönelik duyarlılık kampanyası takdir topluyor.

08.11.2017 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde duyarlı esnafların kendi aralarında başlattığı şehit yakını ve gazi ailelerine yönelik duyarlılık kampanyası takdir topluyor.

Zaman zaman ülke genelinde başka kişi yada firmalarca yapılan "Şehit yakını ve Gazi ailelerine" yönelik duyarlılık, Didimli esnaflardan da gelmeye başladı.

Didim'de taksicilik yapan Mümin Var adlı vatandaş "Şehit yakını ve Gazi ailelerini" ücretsiz taşıyacağını sosyal medya hesabından açıklarken Var'a bir destek de Kiralık araç işletmecisi Hakkı Kaşan'dan geldi. Kaşan'da "Şehit yakını ve Gazi ailelerinin" istediği zaman istediği aracı kiralayıp kullanabileceklerini dile getirdi. İki esnafın duyarlılığına ilçede Sıhhi tesisatçılık yapan Ufuk Yegi "Şehit yakını ve Gazi ailelerinin" klima ve benzeri bakım ve onarımlarını ücretsiz yapılacağını açıkladı. Öte yandan ise Araç bakım ustası Mehmet Ali Acar'da Şehit yakını ve Gazi ailelerinin bakımlarını da ücretsiz yapılacağını sosyal medya hesabından paylaştı.

Şehit yakını ve Gazi ailelerine yönelik bu duyarlılığı başlatan Mümin Var "Geçtiğimiz günlerde aldığımız şehit haberleri ülkemizi ve bizleri derinden üzdü. Ben de bu topraklar için yani bizler için can veren şehitlerimiz için ne yapabilirim diye düşünürken bu fikir aklıma geldi. Aracımın da üzerine yazdım ve sosyal medya hesabımdan paylaştım. Çok güzel tepkiler aldım. Benden sonra da başlatan arkadaşlarımız olmuş. Şu ana kadar arayan kimse olmadı ama keşke arasalar. Bu duyarlılığın artmasını diliyorum."dedi.

Kiralık araç işletmecisi Hakkı Kaşan ise, Mümin Var'ın ardından kendisinin de bu duyarlılığa katıldığını belirterek "Ardından bir çok arkadaşımdan güzel tepkiler geldi; sanayi de bazı arkadaşlarda bu işe destek oldular. Bizler ülke insanı olarak birlik ve beraberliğimiz her zaman ve her yerde göstermeliyiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Didimli Esnaflardan Şehit Yakınları ve Gazilere Büyük Duyarlılık - Son Dakika


Advertisement