Beşiktaş'ın Yıldız Oyuncusu Vagner Love İçin Şaşırtan İddia: Palmeiras'ta Oynarken Kampta Bir Kadınla Yakalandı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Yıldız Oyuncusu Vagner Love İçin Şaşırtan İddia: Palmeiras'ta Oynarken Kampta Bir Kadınla Yakalandı

Brezilyalı futbolcu Diego Souza, Palmeiras'ta birlikte forma giydiği Vagner Love'un o dönem takım kampında bir kadınla yakalandığını açıkladı.

18.10.2018 17:55  Güncelleme: 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın forveti Vagner Love hakkında eski takım arkadaşından itiraf geldi. Futbol hayatını Brezilya'nın Taboao da Serra takımında sürdüren Diego Souza, 2003 yılında birlikte Palmeiras forması giydikleri dönemde yaşadıkları bir anısını anlattı.

"KADRO DIŞI BIRAKILDI"

O dönem takım arkadaşının kadro dışı bırakılması hadisesiyle ilgili konuşan 34 yaşındaki futbolcu, Vagner Love'un Palmeiras'tan ayrılmasının öncesindeki sürece dair, "Vagner Love kampta bir kadınla iş üstünde yakalandı, bu yüzden o dönemki futbol direktörü tarafından kadro dışı bırakıldı." dedi.

Beşiktaş'ın Yıldız Oyuncusu Vagner Love İçin Şaşırtan İddia: Palmeiras'ta Oynarken Kampta Bir Kadınla Yakalandı

"BİRDEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU"

"Aslında takımın yarısı kız arkadaşlarıyla bu işi yapıyordu ancak yakalanan o oldu" diyen Diego Souza şöyle devam etti: "Teknik Direktör Karmino Kolombini idmanın ardından akşam tüm futbolcuları toplanmaya çağırdı. Ancak kimse bu buluşmanın amacını bilmiyordu. Toplanmanın gerçekleştiği bu odada sonra birden Vagner Love gözyaşlarına boğuldu".

"SAHAYA ÇIKMAMAYI DÜŞÜNDÜK"

O dönem yaşananların kendilerini üzdüğünü, arkadaşları için verilen kararın adil olmadığını düşündükleri için sahaya çıkmamayı bile düşündüklerini söyledi. Her ikisi de 1984 doğumlu olan iki futbolcu, Palmeiras'ın yanı sıra Brezilya U-20 Milli Takımında da birlikte oynamışlardı.

Beşiktaş\'ın Yıldız Oyuncusu Vagner Love İçin Şaşırtan İddia: Palmeiras\'ta Oynarken Kampta Bir Kadınla Yakalandı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Yıldız Oyuncusu Vagner Love İçin Şaşırtan İddia: Palmeiras'ta Oynarken Kampta Bir Kadınla Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hacı: Duyanda Bir erkekle yakalndı sanacak 3 0 Yanıtla

Advertisement