Hayatını Kaybeden Dilber Ay Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Hayatını Kaybeden Dilber Ay Kimdir?

Hayatını Kaybeden Dilber Ay Kimdir?

Halk müziğin efsane isimlerinden Dilber Ay, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Peki, Dilber Ay kimdir ve nerelidir?

30.04.2019 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açıklamaları ve şarkılarıyla halkın sevgisini kazanan Dilber ay, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Dilber Ay kaç yaşında? Dilber Ay hayatı ve daha fazlası haberimizde…

DİLBER AY KİMDİR?

Halk müziği sanatçısı, Kureyşan aşiretine mensup olarak 1 Ocak 1956'da Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde dünyaya geldi. Kahramanmaraş'da ilkokul 3. sınıfa kadar okudu. Aile, Kahramanmaraş' tan Ankara'ya göç etti ve oradan da Bolu- Düzce taraflarına yerleşti.

Hayatını Kaybeden Dilber Ay Kimdir?

Düzce'de okula devam edemeyen Dilber Ay, 13 yaşında yaşlı bir adamla evlendirildi. Evlenmeden önce Düzce'ye güzel ses aramak için radyocular geldi ve Dilber Ay'da sesini kanıtlamak için radyoya katıldı. Düzenlenen yarışmayı birinci olarak kazandı.

Hayatını Kaybeden Dilber Ay Kimdir?

Dilber Ay, iki çocuğun ardından eşinden ayrıldı. Radyoda tanındıktan sonra 60 albüm yaptı. Almanya'da iki kere hapis yattı. Flash TV'nin Kadere Mahkumlar adlı programın sunuculuğunu yaptı. 1998 yılında İbrahim Karakaş ile evlendi.

Hayatını Kaybeden Dilber Ay Kimdir?

Son Dakika Güncel Hayatını Kaybeden Dilber Ay Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ayşe: Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement