Diriliş Ertuğrul'a Katılan Usta Oyuncu Ünal Silver Kimdir? Kaç Yaşındadır? - Son Dakika
Güncel

Diriliş Ertuğrul'a Katılan Usta Oyuncu Ünal Silver Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Diriliş Ertuğrul\'a Katılan Usta Oyuncu Ünal Silver Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Kadrosuna Usta Oyuncu Ünal Silver de dahil oldu. Peki sevilen oyuncu Ünal Silver kimdir? Hangi rolü alacak?

08.10.2018 15:46  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezona kadrosunu güçlendirerek bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan TRT 1 ekranlarının fenomen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'a usta oyuncu Ünal Silver'de dahil oldu. Peki Ünal Silver Kimdir? Hangi rolle sevenlerinin karşısına çıkacak? Tüm merak edilenler haberimizde...

ÜNAL SİLVER KİMDİR?

1948 senesinde doğan usta oyuncu Ünal Silver İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Ünal Gümüş'tür. En son 2017 yılında "Söz" isimli dizide rol alan Ünal Silver evlidir ve bu evliliğinden bir oğlu bir de Şefika Natalie Gümüş isminde Almanya'nın Köln şehrinde yaşayan pedagog bir kızı vardır.

Diriliş Ertuğrul'a Katılan Usta Oyuncu Ünal Silver Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Kariyer hayatı boyunca birçok projede yer alan usta oyuncu özellikle Üçe Karşı Truva, Hokkabaz, Mavi Kuş, Yalancı Yarim, Sessiz Fırtına, Gölge, Bir Bulut Olsam, Deli Saraylı, Gönülçelen, Beni Unutma, Dedemin İnsanları, No:309, Kuzey Güney, Zenne ve Benim İçin Üzülme isimli sinema ve dizilerle ön plana çıkmıştır.

Diriliş Ertuğrul'a Katılan Usta Oyuncu Ünal Silver Kimdir? Kaç Yaşındadır?

ÜNAL SİLVER HANGİ ROLÜ ALACAK?

Beşinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan ve merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisi için geri sayım başladı. Diziye daha önce de yeni sezon için Hande Soral ve Armağan Oğuz katılmıştı. Yeni sezon oyuncu kadrosunu güçlendiren Diriliş'e son olarak usta oyuncu Ünal Silver dahil oldu.

Metin Günay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Mehmet Bozdağ imzalı Diriliş Ertuğrul dizisinde usta oyuncu Ünal Silver 'Umur Bey' rolüne hayat verecek.

Diriliş Ertuğrul'a Katılan Usta Oyuncu Ünal Silver Kimdir? Kaç Yaşındadır?
Dedemin İnsanları Filminde Ünal Siver

Son Dakika Güncel Diriliş Ertuğrul'a Katılan Usta Oyuncu Ünal Silver Kimdir? Kaç Yaşındadır? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement