Diyanet Hizmet-Sen Mardin İl Temsilcisi Güneş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Diyanet Hizmet-Sen Mardin İl Temsilcisi Güneş Açıklaması

Diyanet Hizmet-Sen Mardin İl Temsilcisi Sadullah Güneş, Türkiye'nin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı bulunduğunu belirtti.

24.03.2013 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet Hizmet-Sen Mardin İl Temsilcisi Sadullah Güneş, Türkiye'nin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı bulunduğunu belirtti.

Güneş, yaptığı yazılı açıklamada, her kimliğin aynı geminin yolcuları olduğunu ifade ederek, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Allah korusun bu gemi batarsa hepimiz helak oluruz. Biz biriz. Aynı et, aynı tırnağız. Sürecin tarihi bir noktaya gelmesi hepimizi heyecanlandırmıştır. Bu düzeye gelen sürecin mutlaka sonuçlandırılması gerekmektedir. Herkesi bu sürece destek vermeye çağırıyoruz. Artık analar ağlamasın, çocuklar yetim, kadınlar dul kalmasın. Bu süreçte etkin rol alan ve söz söyleyen herkes, olabildiğince hassas olmalı ve yapılacak küçük bir hatanın bile çok ağır sonuçlar doğurabileceği unutulmamalıdır. Gün basit siyasi hesaplarla hareket etme günü değildir. Gün barış günüdür, sorumluluk alma günüdür. Bizde Bağımsız Diyanet Hizmet Sen olarak bu süreci destekliyor, atılan bu adımların birlik, beraberlik ve kardeşliğimize, refah ve huzura vesile olmasını yüce Rabi'mden niyaz ediyoruz. Ülkemizin bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var." - MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyanet Hizmet-Sen Mardin İl Temsilcisi Güneş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement