Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sarılar Mahallesinde Köprü Yaptı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sarılar Mahallesinde Köprü Yaptı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sarılar Mahallesinde Köprü Yaptı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur Bismil Çınar ilçelerini ve 16 mahallenin yolunu birleştiren 108 metre uzunluğundaki köprüyü Sarılar Mahallesinde tamamladı. Sarılar mahallesi muhtarı Mehmet Nur Sarı, köprünün büyük bir hizmet olduğunu belirterek teşekkür etti.

09.05.2023 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, merkez Sur ilçesi Sarılar Mahallesinde yaptığı köprü, Sur, Bismil, Çınar ilçelerini ve 16 mahallenin yolunu birleştirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Sarılar Mahallesinde, Dicle Nehri üzerinde 108 metre uzunluğundaki köprünün yapım çalışmalarını tamamladı.

Sarılar mahallesi muhtarı Mehmet Nur Sarı, 3 ilçeyi ve 16 mahalleyi birbirine bağlayan köprünün büyük bir hizmet olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Diyarbakır'a gitmek için 30 kilometre gidiş 30 kilometre geliş yolumuz uzuyordu. Nehirde sular yükselince eski köprüyü kullanırken çok sıkıntı çekiyorduk ama şimdi hiç kimse sıkıntı çekmiyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sarılar Mahallesinde Köprü Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement