Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden Alt Yapı Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden Alt Yapı Çalışmaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğünce başlatılan alt yapı çalışmaları aralıksız sürüyor.

11.07.2018 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğünce başlatılan alt yapı çalışmaları aralıksız sürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Merkez Batı Yakası Kısmi Yağmursuyu İnşaatı Yapım İşi" projesi kapsamında Kayapınar, Bağlar ile Yenişehir ilçelerinde yağmursuyu kanalı çalışmasının devam ettiği ve projenin sözleşme bedelinin 26 milyon 555 bin 230 lira olduğu belirtildi.

DİSKİ tarafından koordine edilen çalışmaların 3 Mart'ta başlatıldığı hatırlatılan açıklamada, şebekenin toplam uzunluğunun 21 kilometre olduğu ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Diclekent Bulvarı üzerinde yer alan Laleş Bulvarı ve Rojava Bulvarı arasındaki 2 bin 200 metrelik bir hat yapılacak. Yine Yeniköy Mezarlığı arkası Karanfil, 7. Cadde, Kayapınar'da Mastfıroş Caddesi, Laleş Bulvarı ve Talaytepe Caddesi'nde yapım çalışmaları başlatılacak. Yapım çalışmalarının 2019 yılının Mart ayında tamamlanması hedefleniyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden Alt Yapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement