Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır\'da Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır'da polisten kaçan zanlılar, araçlarının devrilmesi sonucu yakalanacaklarını anlayınca polise bıçakla saldırdı.

14.01.2013 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da polisten kaçan zanlılar, araçlarının devrilmesi sonucu yakalanacaklarını anlayınca polise bıçakla saldırdı. Olayda biri bıçakla olmak üzere iki polis memuru yaralanırken, araçta 98 kilo esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Diyarbakır- Silvan karayolu 450 evler mevkinde şüpheli aracı durdurmak isteyince, araç içinde bulunanlar uyarılara rağmen kaçmaya başladı. Polisle yaşanan kovalamaca sonucu araç direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Araçta bulunan iki zanlı polise mukavemete bulanarak onlara bıçakla saldırdı. Olayda bir polis memuru bıçakla yaralanırken, bir polis memuru da mukavemet sonucu boynundan yaralandı.

Olaydan sonra kaçan zanlılardan biri yakalanırken, kimliği tespit edilen diğer zanlının yakalanmasına çalışıldığı belirtildi. Araçta yapılan aramada ise 98 kilo esrar ele geçirildi.

Hastaneye kaldırılan polis memurlarının tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

Muhabir: Nail Kadırhan

Yayıncı: Behçet Güngör - DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement