'Doğru Anne Bebek Beslenmesi Bizim İçin Bir Misyon' - Son Dakika
Güncel

'Doğru Anne Bebek Beslenmesi Bizim İçin Bir Misyon'

Bu yıl ikincisi düzenlenen Sosyal Marka Zirvesi 2014 (Social Brand Summit) yerli ve yabancı çok sayıda konuşmacının katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

11.10.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zirveye konuşmacı olarak katılan Nutricia Anne Bebek Beslenmesi Türkiye ve Ortadoğu Bölge Başkanı Gamze Çuhadaroğlu, Nutricia'nın sosyal medyaya yaklaşımlarını anlattı.

Zirvenin sponsorlarından Nutricia Anne Bebek Beslenmesi'nin Türkiye ve Ortadoğu Bölge Başkanı Gamze Çuharadoğlu, 'İş dünyasının yeni rekabet stratejisi' başlığıyla sosyal medyanın markalaşmaya etkisinin tartışıldığı zirveye konuşmacı olarak katıldı. Zirvede moderatörlüğünü Radikal Gazetesi Yazarı Serdar Kuzuloğlu'nun yaptığı 'CEO'ların Sosyal Ajandası' başlıklı oturumunda konuşan Nutricia Anne Bebek Beslenmesi Türkiye ve Ortadoğu Bölge Başkanı Gamze Çuharadoğlu, Nutricia'nın sosyal medyaya ve sosyal medya iletişimine yönelik yaklaşımlarını aktardı.

Teknolojik gelişmelerde en büyük görevin şirket liderlerine düştüğünü söyleyen Çuhadaroğlu, Nutricia Anne Bebek Beslenmesi olarak sosyal medyayı ticari bir yaklaşımdan çok, eğitim için bir sorumluluk olarak gördüklerini kaydetti. Çuhadaroğlu, şirket vizyonu olarak önümüzdeki süreçte pazarlama bütçelerinin %50'sinin dijital üzerine olmasını ekibine hedef olarak bildirdiğini iletti. Türkiye'de çok ciddi eğitsel çalışmalar yaptıklarını kaydeden Çuhadaroğlu, "Anne bebek beslenmesini misyon edindik" dedi.

Annenin hamileliğiyle başlayan ve bebeğin 2. yaş gününe kadar süren hayatın ilk 1.000 gününün beslenme açısından çok önemli ve kritik olduğunu vurgulayan Çuhadardoğlu, "Son klinik çalışmalar insan hayatının kalitesinin yüzde 20'sinin genetiksel yüzde 80'inin ise beslenmeyle düzenlenebileceğini gösteriyor. Yani ilerleyen yıllarda hastalık riskini minimuma indirmek için ilk 1.000 gündeki anne bebek beslenmesi çok önemli. Bu konunun üzerinde özel olarak duruyor, sosyal medya ile de ön plana çıkarıyoruz" diye konuştu.

Hamilelikte ve doğum sonrası süreçte annelerin çok hassas olduğunu kaydeden Çuhadaroğlu, "Kadınlar sosyal medyayı erkeklere nazaran daha ailevi ve çözüm odaklı kullanıyor. Bu yüzden 6 sosyal medya uzmanımızla, online olarak annelerin ve anne adaylarının sorularını çok detaylı bir şekilde yanıtlıyoruz" dedi.

Bu arada Nutricia Anne Bebek Beslenmesi zirve için oluşturduğu stantta, Tema Vakfı işbirliğiyle sağlıklı nesiller için zirve katılımcılarının ismine özel olarak Balıkesir Kepsut Ormanları'na bağışlanmış fidanların sertifikasını da dağıttı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Doğru Anne Bebek Beslenmesi Bizim İçin Bir Misyon' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement