Doğu Anadolu Bölgesi'nde Organ Bağışlarının Artırılmasına ve Bu Konuda Bir Toplumsal Bilinç... - Son Dakika
Güncel

Doğu Anadolu Bölgesi'nde Organ Bağışlarının Artırılmasına ve Bu Konuda Bir Toplumsal Bilinç...

Doğu Anadolu Bölgesi\'nde Organ Bağışlarının Artırılmasına ve Bu Konuda Bir Toplumsal Bilinç...

Aynı zamanda Erzurum Atatürk Üniversitesi'ndeki ilk naklin 10. yılında düzenlenen etkinlik, bu anlamda ayrıca bir öneme sahip. Organ nakli ile yeni hayatlarına kavuşan hastalar da Doğu Anadolu Organ Nakli Günleri'ne renk kattı.

04.04.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynı zamanda Erzurum Atatürk Üniversitesi'ndeki ilk naklin 10. yılında düzenlenen etkinlik, bu anlamda ayrıca bir öneme sahip. Organ nakli ile yeni hayatlarına kavuşan hastalar da Doğu Anadolu Organ Nakli Günleri'ne renk kattı. Prof. Dr. Yalçın Polat başkanlığındaki Organ Nakli Bilinçlendirme Platformu tarafından gerçekleştirilen ve "Her Bağış, Yeni Bir Hayattır" sloganından yola çıkılan ve Türkiye'nin ünlü isimlerini bir araya getiren "Hayat Ver" sosyal sorumluluk projesi sergisi de Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde açıldı. Memorial Grubu'nun katkılarıyla gerçekleştirilen "Hayat Ver" projesi kapsamında ünlü isimler, organ nakli bekleyen ve organ nakli olmuş bir hastanın hayat ve ölüm arasındaki ince çizgide yaşadıklarını aynı karede çarpıcı şekilde canlandırıyor. Fotoğraflarda ayrıca mesajlarla organ bağışının önemine dikkat çekiliyor.

Ünlüler "Hayat Ver"di

"Hayat Ver" sosyal sorumluluk projesinde; Ahu Sungur, Aslı Tandoğan, Bengü, Çolpan İlhan, Derya Büyükuncu, Evrim Solmaz, Gökhan Türkmen ,Hülya Koçyiğit, İlker İnanoğlu, İsmail Hacıoğlu, Keremcem, Merve Sevi, Murat Başoğlu, Mustafa Ceceli, Naz Elmas, Niran Ünsal, Oya Aydoğan, Rasim Öztekin, Selda Alkor, Sema Keçik, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yetkin Dikinciler ,Yıldız Kenter, Zeynep Beşerler, Zeyno Günenç fotoğrafları ve mesajları ile yer alıyor. Hayat Ver Sosyal Sorumluluk kampanyasına destek veren Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler de Erzurum Atatürk Üniversite'sinde Organ Nakli Günlerine katılacak. Beşerler organ bağışı ile ilgili çok önemli mesajlarını basın mensupları ile paylaştı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğu Anadolu Bölgesi'nde Organ Bağışlarının Artırılmasına ve Bu Konuda Bir Toplumsal Bilinç... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement