Dünyaca ünlü golcü Diego Costa, Beşiktaş'a çok yakın - Son Dakika
Spor

Dünyaca ünlü golcü Diego Costa, Beşiktaş'a çok yakın

Santrfor bölgesini güçlendirmek isteyen Beşiktaş, bir numaralı hedefe Diego Costa'yı koymuş durumda. İlk başta kapıyı 4.5 milyon eurodan açan Costa, 3 milyon euroya kadar indi. 2.5 milyon euroluk imza parası talebini de 1.5 milyon euroya düşürdü. Yapılan bu görüşmelerde büyük yol alındı.

13.06.2021 14:44  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyah-Beyazlılar kulüpsüz olan Diego Costa'da sona doğru geldi. 32 yaşındaki golcü Beşiktaş'ta oynamaya çok sıcak bakıyor. Pazarlıklarda aradaki büyük fark da eridi. İlk başta 4.5 milyon euro yıllık ücret ve 2.5 milyon euro imza parası isteyen Costa, maaşını 3 milyon euroya, imza talebini ise 1.5 milyon euroya indirdi.

Dünyaca ünlü golcü Diego Costa, Beşiktaş'a çok yakın

"BİRAZ DAHA İN"

Teknik Direktör Sergen Yalçın'la yapılacak yeni mukavele ve diğer transferler dolayısıyla Siyah-Beyazlılar Costa'dan biraz daha indirim istedi. Beşiktaş, Costa'dan toplamda 1.5 milyon euro daha düşüş istedi. Önümüzdeki günlerde bu transferin olumlu sonuçlanması bekleniyor.

Dünyaca ünlü golcü Diego Costa, Beşiktaş\'a çok yakın

Son Dakika Spor Dünyaca ünlü golcü Diego Costa, Beşiktaş'a çok yakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nihat karayel: her sene aynı palavra medyanın haber olsun diye haber yapmasına bjkliler inanmaz artık kulup en fazla 1.5 milyonluk transfer yapar başkan bu parayı vermez 3 0 Yanıtla

Advertisement