Dünyayı Yeniden Keşfetmek mi, Dünyaca Keşfedilmek mi? - Son Dakika
Güncel

Dünyayı Yeniden Keşfetmek mi, Dünyaca Keşfedilmek mi?

Dünyayı Yeniden Keşfetmek mi, Dünyaca Keşfedilmek mi?

Bu yılki teması "Pazarlama ve Liderlik" olarak belirlenen, İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü'nün geleneksel Yönetim Bilimleri Kongresi, "Dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok, var olan teknolojiyi geliştir, dünya seni keşfetsin" sloganıyla, iş hayatında yeni ufuklar açacak.

02.03.2018 10:35  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 Mart tarihleri arasında İTÜ Maçka Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek olan 19. Yönetim Bilimleri Kongresi'nde,Evtiko CEO'su Sina Afra, Vestel CMO'su, Tunç Berkman, Loreal CMO'su BeyzaKapu, Silk and Cashmere CEO'su Ayşen Zamanpur, 4129 Grey Kurucu ve CEO'su Alemşah Öztürkve Puhu TV Pazarlama Müdürü Emre Gökşin' gibi pazarlama stratejilerinde teknolojiyi öne çıkaran yenilikçi şirketlerin, kilit yöneticileri birikimlerini aktaracaklar.

Gerçekleştirdiği proje ve etkinliklerle, iş hayatı ile üniversite arasında güncel bir köprü kuran İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü, bu yıl yine, iş dünyasında yeni trendlere yön verenlerle, geleceğin liderlerini buluşturuyor. İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından 18 yıldır başarıyla gerçekleştirilen ve her yıl 62 farklı üniversiteden 1000'in üzerinde katılımcıya ve internet üzerinden 10.000 kişiye ev sahipliği yapan Yönetim Bilimleri Kongresi, bu yıl 19'uncu kez, binlerce üniversite öğrencisinin kariyer planlamasına ışık tutacak.

3 gün boyunca 5 ana bölümden oluşacak İTÜ İMK 19. Yönetim Bilimleri Kongresi'nde, iş dünyasında rekabeti belirleyen stratejik alanların başında gelen pazarlama ile teknoloji arasındaki güç birliği ilişkisi ele alınacak. Farklı iş alanlarından farklı ölçeklerde inovatif şirket ve markaların, pazarlamaya yön veren üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olarak yer alacağı oturumlarda, bugünün ve geleceğin liderleri arasında, bir vizyon paylaşımı gerçekleştirilecek. Evtiko Kurucu ve CEO'su Sina Afra,Vestel CMO'su Tunç Berkman, L'OrealCMO'su Beyza Kapu,Puhu TV Pazarlama Müdürü Emre Gökşin ve Silk andCashmere CEO'su Ayşen Zamanpurgibi önemli markaların yöneticilerinin yanı sıra,4129Grey Kurucu ve CEO'su Alemşah Öztürk,FutureBright Kurucu ve CEO'su Akan Abdula,HangaarLab Kurucu Ortağı Cihat Kahraman gibi dijital pazarlama ve teknoloji şirketlerinin liderleri de, katılımcılara pazarlamada yeni teknoloji trendlerini aktaracaklar. Sosyal medya üzerinden başarılı markalaşma süreciyle bir fenomene dönüşen Tostçu Erol ve Midyeci Ahmet de, oturumlara renk katacaklar.

Dünyayı Yeniden Keşfetmek mi, Dünyaca Keşfedilmek mi?

Kariyer alanında staj fırsatı…

"Eğitimler" ve"Kariyer Alanı", katılımcıların mezun olduktan sonra, iş hayatında yönlerini belirlemelerine katkı sağlayacak. Kariyer Alanı'nda; katılımcılar, farklı sektörlerden firmaların insan kaynakları stratejilerini, ürün ve hizmetlerini tanıyabilecek, firma temsilcileriyle birebir iletişim kurabilme fırsatını yakalayacaklar.Yönetim Bilimleri Kongresi, her yıl olduğu gibi, yine son günün akşamı, katılımcıların üç günlük yoğun temponun yorgunluğunu atacakları, Kapanış Gecesi Konseri ile son bulacak.

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü'nün gerçekleştirdiği 19. Yönetim Bilimleri Kongresi için, katılım, program ve konuşmacılar ile ilgili detay bilgiye, kongreninybk.org.tr adresindeki web sitesi ile www.facebook.com/YBKongresi adresindeki Facebook sayfasından ve İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü'nün info@imk.org.tr e-posta adresi ile 0212 296 25 97 numaralı telefonundan ulaşılabiliyor.

Son Dakika Güncel Dünyayı Yeniden Keşfetmek mi, Dünyaca Keşfedilmek mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement