Dursun Özbek Fenerbahçe'yi Uzun Yıllar Yenememizin Bir Önemi Yok, Bu Sürede En Çok Şampiyon Olan... - Son Dakika
Güncel

Dursun Özbek Fenerbahçe'yi Uzun Yıllar Yenememizin Bir Önemi Yok, Bu Sürede En Çok Şampiyon Olan...

Dursun Özbek Fenerbahçe\'yi Uzun Yıllar Yenememizin Bir Önemi Yok, Bu Sürede En Çok Şampiyon Olan...

Dursun Özbek Fenerbahçe'yi uzun yıllar yenememizin bir önemi yok, bu sürede en çok şampiyon olan kulübüz Galatasaray İstiklal'i fethetti Galatasaray Kulüp ürünlerinin satışı ve gelire dönüşü amacında önemli bir adım attı.

23.10.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dursun Özbek Fenerbahçe'yi uzun yıllar yenememizin bir önemi yok, bu sürede en çok şampiyon olan kulübüz

Galatasaray İstiklal'i fethetti

Galatasaray Kulüp ürünlerinin satışı ve gelire dönüşü amacında önemli bir adım attı.

Sarı Kırmızılı kulübün kurulduğu Galatasaray Lisesi ile sembolleşen İstiklal Caddesi üzerinde 10 katlı Galatasaray Store mağazasının açılışı gerçekleştirildi. Türkiye'deki en büyük spor mağazası olan Galatasaray Store açılışında Başkan Dursun Özbek, yöneticiler ve eski başkanlardan Ünal Aysal, Duygun Yarsuvat, Mehmet Cansun ve yine eski yöneticilerden Mehmet Helvacı da hazır bulundu.

Mağazanın açılışış töreninde Başkan Dursun Özbek diğer başkanlarla birlikte kurdeleyi keserken tören sonrasında hep birlikte dev magazayı gezerek alışveriş yaptılar. Başkan Dursun Özbek mağazadan 1 yaşındaki toruna toplu kıyafet seti alırken basın mensuplarının sorularını yanıtlarken şöyle konuştu. Türkiye'deki En büyük Galatasaray Mağazasını açıyoruz. Galatasaray'ın doğduğu yer olan Galatasaray Lisesi'nin bulunduğu İstiklal Caddesi'nde ayrıca yuvamız olan eski kulüp binamız Hasnun galip'a çok yakın bir yerde mağazayı hizmete açtık. Bu yüzden sloganımız (Doğduğumuz Yerde) oldu. Burası sadece forma satışı değil bütün kulüp hizmetlerinin gerçemkleştiği taraftara kombine ve maç biletinin satıldığı, GS Mobile hizmetlerinin gerçekleştiği bir merkez olacak. Maç günleri taraftarlarımız burada toplanıp metro ile stada geçebilecekler.

Başkan Dursun Özbek Fenerbahçe maçı ile ilgili sorulara ise şu yanıtı verdi Avrupa'da Türk kulüpleri olarak başarılı bir hafta geçirdik. Biz de rakibimiz de maçlarımızı kazandık. Derbileri öncesinde gerginleştirecek ortamdan kaçınmalıyız. Ben de yönetimimi buna hazırladım.Bu maç için davete gerek yok. Maça gitmeyi düşünüyorum. Fenerbahçe'yi uzun yıllar yenememizin bir önemi yok. Bu sürede en çok şampiyon olan kulübüz. Sezon başında takımımızın form durumu istenilen düzeyde değildi. Ciddi bir toparlanma sürecine girdik. Daha da iyi olacağımızı umuyorum.

ÜNAL AYSAL VE DUYGUN YARSUVAT ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR

Galatasaray'ın mağaza açılışına katılan eski başkanlardan Duygun Yarsuvat ile Ünal Aysal arasındaki soğukluk dikkati çekti. İki eski başkan birbirlerine selam vermekten kaçınırken, açılış töreni anında da hiç konuşmayıp soğukluğu sürdürdükleri dikkati çekti. Ünal Aysal Fenerbahçe maçı ile ilgili sorulara Kasımlar değil Mayıslar bizim. Pazar günü maçın sonucu ne olursa olsun önemli olan şampiyonluk. Ben Galatasaray'ın yine şampiyon olacağına inanıyorum karşılığını verdi.

Duygun Yarsuvat ise Fenerbahçe maçlarını bir şölen olduğunu ve yine derbiyi izlemek üzere Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gidebileceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dursun Özbek Fenerbahçe'yi Uzun Yıllar Yenememizin Bir Önemi Yok, Bu Sürede En Çok Şampiyon Olan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement