Ece Erken ve Demet Şener Canlı Yayında Kavga Etti - Son Dakika
Magazin

Ece Erken ve Demet Şener Canlı Yayında Kavga Etti

Demet Akalın ve İbrahim Kutluay ayrılığının sebebi olarak görülen Demet Şener, Ece Erken'in 'Demet Akalın'ın eşyaları o dönem kapıya atıldı' yorumuna sinirlenerek canlı yayına bağlandı.

23.05.2018 13:26  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde paylaştığı gelinlikli fotoğrafına "Zamanında Demet Akalın'ı sizinle aldatmadı mı?" yorumunu yapan takipçisine "Yıllarca üzerimden prim yaptı artık susmak yok" diyen Demet Şener'in bu sözleri Ece Erken'in sunuculuk yaptığı programda gündeme geldi.

"DEMET'İN EŞYALARI ATILDI"

Yaşanan konuyu programda konuşarak "Demet Akalın'ın eşyaları o dönem kapıya atıldı" diyen Ece Erken'e sinirlenen Demet Şener, canlı yayına bağlanarak ağır sözler söyledi.

"ECE ERKEN DOĞRULARI SÖYLEMİYOR"

Ece Erken hakkında ağır ithamlarda bulunan Demet Şener, "Orada oturan yayın ilkelerine uymak zorunda olduğunuz bir şeyi araştırmadan, sadece duyumlarla birilerinin maşaları olarak söylenen sözlerin özellikle Ece Erken tarafından hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını şerefim üzerine yemin ederek söylüyorum." dedi.

Ece Erken ve Demet Şener Canlı Yayında <a class='keyword-sd' href='/kavga/' title='Kavga'>Kavga</a> Etti

"ANLATTIĞIM OLAYLARI BİZZAT BEN YAŞADIM"

Şener'in 'maşa' sözlerine sinirlenen sunucu Ece Erken, "Bende şerefim üzerine yemin ederim ki anlattığım olayları bizzat kendim yaşadım." dedi. Erken'in yüksek sesle kendisine cevap vermesine kızan Şener, "Beni dinlemek zorundasın" diye sert çıkınca canlı yayında gerginlik tırmandı. Diğer sunucuların devreye girdiği olayda, taraflar bir türlü sakinleştirilemedi.

KONU YARGIYA TAŞINACAK

Karşılıklı ağır ithamlarda bulunan ikili konunun yargıya taşınması için harekete geçeceklerini de sözlerine ekledi.

Ece Erken ve Demet Şener Canlı Yayında Kavga Etti
Canlı yayında tartışmanın fitilini ateşleyen yorum

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

Demet Şener'in canlı yayında bahsettiği konuşmanın videosu kısa süre içinde sosyal medyada paylaşıldı. Ece Erken'in canlı yayında dediği gibi eşyaları dışarıya atan kişinin yardımcı kadın olduğu ortaya çıktı. Erken, konunun konuşulduğu gün olayı şu sözlerle anlatmış: "Demet Şener'le İbrahim Kutluay hakkındaki haberlerin doğru olduğu ortaya çıktı. Demet'in eşyalarını almaya gittik. Yardımcı kadın bizi içeri almadı, eşyaları kapıya attı"

Ece Erken ve Demet Şener Canlı Yayında Kavga Etti

Sosyal medyada hızla yayılan videoyu Instagram hesabından paylaşan sunucu Ece Erken, "Yardımcı kadın demişim, üstüne alınmış. Bu arada gerçekten beni ilgilendiren bir durum değil, umurumda da değil ama benim evimde kalındığı için o dönem yaşadığımı anlattım" dedi.

Ece Erken ve Demet Şener Canlı Yayında Kavga Etti

Son Dakika Magazin Ece Erken ve Demet Şener Canlı Yayında Kavga Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Adimi yazmisim dahada yazabilirim!: Tamam Muharrem Ince ADAMSIN TAMAMSIN oh be gelde icimiz acilsin 5 3 Yanıtla
  • ULAN ÜLKE BATTI ÜLKE!!!!!: ULAN ÜLKE BATTI ÜLKE!!!!! 6 1 Yanıtla
  • Filiz : arkadaslar olay cozuldu demet akkalin demet sener uzerinden benim ibrahimle olan iliskimi demet bitirdi diyerek yillarca ne malandi gercek ortaya cikti ibrahimin annesi babasi istememis ibrahimde demet akalini birakmak icin etrafa demet seneri begen digini soyluyormus demette bunu duyunca demet sener girdi aramiza demis yani ibrahim annesi babasi istememis demet akalini 2 4 Yanıtla
  • Filiz : demet akalin bidaha ibrahimle benim arama demet sener girdi diye saga sola sallma gercekler cikti ortaya 3 2 Yanıtla
    Dolar: Derdin bu muydu 0 0
  • Emrah İn oglu : Ben demet Şener'in oğluyum gercek ler cıksın artk 5 0 Yanıtla
  • Sivridil: Adam hep demetlerden gidiyor, birisi demet akbağ a heber versin 3 1 Yanıtla
  • Yorum: Demet Şener başka . !! 4 0 Yanıtla
  • CHPli: Hahhhhhhhhh yiyin bir birinizi. Fırsatçılar aç gözlü sanatçılar. Hep kendiniz yiyorsunuz birazda bize verseniz ölürmüsünüz beeeeeee. Mikroplar 3 1 Yanıtla
  • Su : Demetin sesi çok cirkinmis 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement