Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne İnşaat Sanatkarları ve Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özkan, gelecek yıl yapılması planlanan oda seçimlerinde aday olmayacağını bildirdi.

21.11.2017 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne İnşaat Sanatkarları ve Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özkan, gelecek yıl yapılması planlanan oda seçimlerinde aday olmayacağını bildirdi.

Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, görev yaptığı sürece esnafların yaşadığı sorunları çözmek için gayret gösterdiğini belirtti.

Görev yaptığı süre içinde destek olan herkese teşekkür eden Özkan,"Yaklaşık 20 yıldır başkanlığını yürüttüğüm Edirne İnşaat Sanatkarları ve Elektrikçiler Esnaf Odası başkanlığı görevimi bırakmaya karar verdim. Yeni dönemde aday olmayacağım. Bizden sonra gelecek başkanların önünü açarak görev alacak arkadaşlara her zaman ihtiyaç duyduklarında yardıma hazır olduğumu belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası

Edirne Bahçeşehir Anaokulunda "Ağız ve Diş Sağlığı Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte Diş Hekimi Uğur Güzey, öğrencilere diş sağlığı ve diş fırçalama konularında bilgi verdi.

Okul Müdürü Mahmut Boztürk, etkinliğin öğrenciler için faydalı geçtiğini belirterek, "Öğrenenler bilgiyi araştırıp keşfederek, yaratarak, yorumlayarak ve çevre ile etkileşim kurarak yapılandırmalıdır. Bizler bu anlayışı benimseyerek öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmesini sağlıyoruz." dedi.

Lapseki'de doğa yürüyüşü

Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) üyeleri, Çanakkale'nin Lapseki ilçesindeki ormanlık alanda doğa yürüyüşü yaptı.

57 kişinin katıldığı etkinlikle ilgili olarak Keşan DOÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Akalın şunları kaydetti:

"Dernek faaliyetlerine her geçen gün çok sayıda katılım oluyor, amacımız herkesin, küçük büyük demeden doğa ile yakından temasını sağlamak, bunun için gece gündüz demeden faaliyetlerimize devam ediyor, belirlenmiş takvim çerçevesinde duyurularımızı sosyal medya aracılığıyla bildiriyor; doğayı ve sporu seven herkesi faaliyetlerimize bekliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement