Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Uzunköprü'de nevruz törenle kutlandı.

21.03.2014 18:15

Uzunköprü ilçesinde nevruz törenle kutlandı.

Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, Uzunköprü Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen programda, bahar bayramının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Nevruz ateşinin yakılmasının ardından, Yıldız, demir dövdü, yumurta tokuşturdu. Güreş müsabakası ve ok atma etkinliği düzenlenen programa, Uzunköprü Emniyet Müdürü Ahmet Kenar, partilerin belediye başkan adayları ve öğrenciler katıldı.

-Trakya City Otel açıldı

Edirne Özel Sağlık Hizmetleri kapsamında yapılan Trakya City Otel açıldı.

Edirne Özel Sağlık Hizmetleri'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazgan, açılışta yaptığı konuşmada, otelin kentteki turizm ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

Yatırımların devem edeceğini aktaran Yazgan, şunları kaydetti:

"Edirne'nin turizminin gelişmesinin önünde sürekli bir engel olarak duran, 'nitelikli yatak' ihtiyacının bir bölümünü karşılamak üzere, şirketimizin 30 yıllık emeğini de üzerine katarak bugün açılışını yapacağımız otelimizi inşa ettik. Bizler bugüne kadar, kazandığımız her kuruşu bu kente yatırım olarak döndürmenin gayreti içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda kazandıklarımızın insanca ve hakça paylaşılabilmesi adına, imkanı olan herkesin yatırım yapmasına örnek olmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Çalışan sayımızı 150 kişiden 200'e çıkardık."

Açılışa, Edirne Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Üyesi Baran Yazgan ve davetliler katıldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement