Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Bekleviç, Togo Cumhurbaşkanı Gnassingbe'yi ziyaret etti.

10.09.2014 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Gönüllüleri Derneği ve Uluslararası Barış ve Demokrasi Forumu (IFDP) Başkanı Tuna Bekleviç, Togo Cumhurbaşkanı Faure Gnassingbe'yi ziyaret etti.

Bekleviç, yaptığı yazılı açıklamada, Batı Afrika Yatırım Forumu çerçevesinde Dubai'de bulunduğunu belirtti.

Benin, Burkina Faso, Fildişi Sahilleri, Gine, Mali, Nijer ve Senegal delegasyonları ile verimli toplantılar gerçekleştirdiklerini aktaran Bekleviç, şunları kaydetti:

" Türkiye, Orta Doğu, Körfez ve Batı Afrika ülkeleri arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesi, karşılıklı yatırım imkanlarının oluşturulması için gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizin son gününde de Togo Devleti Cumhurbaşkanı Faure Gnassingbe ve Togo delegasyonu ile bir araya geldik. Sayın Gnassingbe'ye geçtiğimiz ay Çankaya köşkünde gerçekleştirilen 12. Cumhurbaşkanlığı devir teslim törenine bizzat katılma nezaketinden ötürü teşekkürlerimizi ilettik. Batı Afrika ülkelerinin devlet başkanları düzeyinde iştirak ettiği Batı Afrika Yatırım Forumu'nda emeği geçen herkese teşekkür eder bu zirvenin yoksullukla mücadele konusunda mücadele veren tüm paydaşlara katkı sağlamasını dilerim."

- Bostanpazarı semtinde düzenleme yapıldı

Edirne Belediyesi, Bostanpazarı semtinde düzenleme çalışması yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ulaşım hizmetleri ekiplerinin düzenleme yapılacak yerleri tespit ettiği belirtildi.

İncelemeler sonucunda hafriyat kamyon, kepçe ve traktörlerle düzenleme yapıldığı aktarılan açıklamada, meclis kararı sonucu çalışmaların devam edeceği kaydedildi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement