Edremit'te Vergi Rekortmenleri Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Vergi Rekortmenleri Ödüllerini Aldı

Edremit\'te Vergi Rekortmenleri Ödüllerini Aldı

Edremit Ticaret Odası tarafından yüksek düzeyde vergi ödeyen iş adamları ve kurumlara ödülleri verildi.

05.12.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Ticaret Odası tarafından yüksek düzeyde vergi ödeyen iş adamları ve kurumlara ödülleri verildi. Ayrıca bu yıl ilk kez bölgenin en önemli geçim kaynaklarından olan zeytin sektörüne katkılarından dolayı firmalar "Zeytin Özel Ödülleri verildi. Kurumlar Vergisinde Simsek İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Gelir Vergisinde Niyazi Hızlıgeçen altın madalya ile ödüllendirildi.

Edremit Ticaret Odası tarafından oda üyeleri arasında yılında yüksek düzeyde vergi ödeyerek ülke ekonomisinde katkıda bulunan işadamları ve kurumlara ödülleri Güre Mahallesi'ndeki Adrina Otel'de düzenlenen tören ile verildi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, "Ülkelerin kalkınması için vergi olmazsa olmazdır. Devletlerin güçlülüğü ekonomileri ile eşdeğerdedir. Ekonomide büyümenin yolu ise üretim ve istihdamdır. Bizler üretmek, istihdam yaratmak ve ekonomiye katkı sağlayarak daha güçlü olma yolunda çalışmak zorundayız. Bu akşam vergisini ödeyerek bizleri gururlandıran üyelerimizin yanında göz bebeğimiz olan zeytin ve zeytinyağının ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtımına yapmış olduğu katkılardan dolayı dört üyemize "Zeytin" özel ödülünü vereceğiz. Edremit Ticaret Odası olarak bir yandan Edremit Körfezi Yeşil Çizik Zeytini Patentini almış olmanın gururunu yaşıyor, diğer yandan zeytinyağımıza garanti marka alma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Diğer önem verdiğimiz turizm alanında da 2016 yılında bölgemizin tanıtımına katkı sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı'da yaptığı konuşmada Edremit'in Balıkesir'in en büyük ve en hızlı gelişmekte olan ilçelerinden birisi olduğunu belirterek ekonomik alanda olduğu gibi her alanda el ele birliktelik içerisinde çok iyi yerlere geleceklerine inandığını söyledi.

Edremit İlçesinde kurumlar vergisinde en yük vergi ödeyen Simtek İthalat İhracat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti'ne altın madalyasını Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Gelir Vergisinde en yüksek düzeyde vergi ödeyen Niyazi Hızlıgeçen'e altın madalyasını Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka verdi. Ticaret Odası tarafından bölgenin en önemli geçim kaynaklarından olan ve ilçe ekonomisinde önemli bir yeri bulunan zeytin sektörüne katkı sağlayan firmaları teşvik etmek için "Zeytin Özel Ödülü" verildi. Zeytin Özel Ödülü Selin Ertür, Doğan Öge, Mehmet Hakkı Semerci, Gökduman Tarım Gıda Tur. Tic. Lt. Şti'ne verildi.

Ödül törenine Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, Edremit Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Kırcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve çok sayıda davetli katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Vergi Rekortmenleri Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement