Eğitim Bir Sen'den İlci'ye Plaket - Son Dakika
Güncel

Eğitim Bir Sen'den İlci'ye Plaket

Eğitim Bir Sen\'den İlci\'ye Plaket

Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube yönetimi, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'ye eğitimdeki çalışmalarından dolayı plaket sundu.

12.04.2015 13:28

Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube yönetimi, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'yi ziyaret ederek eğitimdeki çalışmalarından dolayı İlci'ye plaket sundu. Burada bir konuşma yapan Sendika Şube Başkanı İbrahim Coşkun, "Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir" dedi.

Amaçlarının eğitim camiasına hizmet eden isimleri onure etmek olduğunu belirten Coşkun, "İnsanlarımıza saygılı, güler yüzlü, hizmet anlayışı ile hareket edip, idarecilerimizin, öğretmenlerimizin, vatandaşlarımızın, velilerimizin, öğrencilerimizin ve eğitim çalışanlarımızın İl Milli Eğitim hizmet binasında dinlenebileceği, kitap okuyabileceği ve sohbet edebileceği bir ortamın sağlanmasıdır. Bu ortamı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin İlcı'ye, Müdür Yardımcısı Mehmet Ercan'a ve ARGE ekibine Şanlıurfa Eğitim Bir Sen Şubesi olarak teşekkür ederiz" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise Urfa'daki eğitim sorunlarına olduğu kadar eğitimcilerin de sıkıntılarına çözüm bulmak için emek sarf ettiklerini söyleyerek "Hizmet binamızda insanların oturabileceği ve rahat edebileceği bir salona ihtiyaç olduğunu tespit ederek en kısa sürede salonumuzun tadilatını yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Bana göre bir salon yapmak ufak bir hizmettir. Eğitime hizmet konusundail ve ilçelerimizdeki eğitim çalışanlarımızla beraber desteklerimizi sürdüreceğiz. İlimizdeki eğitim çalışmalarında yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Eğitim Bir Sen yönetimine teşekkür ederim. Umut ediyorum ki eğitim adına daha büyük hizmetlere imza atarız" dedi.

Konuşmaların ardından Müdür İlci'ye Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun tarafından plaket sunuldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eğitim Bir Sen'den İlci'ye Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement