Eğitime Yatırımlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Eğitime Yatırımlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Sancaktepe'de 9 okulun toplu açılış töreni İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

21.02.2014 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safa İlkokulu'nda gerçekleştirilen törene Vali Mutlu ile birlikte Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, İlçe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul İl Genel Meclisi Birinci Başkan Vekili Hayrettin Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okul öğrencilerinin halk oyunları gösterisiyle başlayan programda konuşan Vali Mutlu, son yıllarda İstanbul'da gerçekleştirilen eğitim ve öğretim yatırımlarına dikkat çekti. Sadece 2013 yılı içerisinde 5 bin dersliği hizmete açtıklarını söyleyen Vali Mutlu, il genelindeki toplam derslik sayısının %10'unu bir yıl gibi kısa bir sürede İstanbul'a kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Vali Mutlu daha sonra protokol üyeleri ile birlikte yapımı tamamlanan Sancaktepe İmamhatip Lisesi, Fatih Borsa Ticaret Meslek Lisesi, Eyüp Sultan Endüstri Meslek Lisesi, Fethi Yılmaz Kız Meslek Lisesi, Sarıgazi 60. Yıl İlk ve Ortaokulu, Safa İlkokulu, Ayşe Çarmıklı İlokulu, Osman Gazi Mahallesi Sancaktepe İlkokulu ve Şehit Er Hasan Genç Anaokulu'nun toplu açılışını yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitime Yatırımlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement