Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı! - Son Dakika
Politika

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Seçim Kurulunca mazbatasının hazırlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına gelerek mazbatasını aldı.

17.04.2019 18:10  Güncelleme: 00:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Seçim Kurulunca mazbatasının hazırlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı!

"İMAMOĞLU, MAZBATASINI ALDI, ŞİMDİ BİRLİKTE SARAÇHANE'YE GİDİYORUZ"

Burada partililerce coşkuyla karşılanan İmamoğlu, daha sonra adliyeye girerek İl Seçim Kurulu'na geçti. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı. Şimdi hep birlikte Saraçhane'ye gidiyoruz, onu makamına yerleştiriyoruz. Biz önden gidiyoruz, onu orada karşılayacağız." dedi.

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı!

17 GÜN SONRA MAZBATAYI ALDI

Eşi Dilek İmamoğlu ile Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına gelen Ekrem İmamoğlu, 17 gündür beklediği mazbatasını aldıktan sonra fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. Mazbatasının almasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devralmak için İBB binasına giden İmamoğlu açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı!

Görevi devralmak için İBB binasına gelen İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

"MEVLÜT UYSAL'DAN GÖREVİ ALACAĞIM"

İstanbul'daki bu süreç biraz farklı, hızlı, değişik bir biçimde işledi bugün. Şu an itibariyle sizinle önümüzdeki programı paylaşmak istiyorum. Öncelikle sizlerle birkaç cümle paylaşacağım. Daha sonra Mevlüt Uysal'dan görevi alacağım, oradan fotoğraf servis edeceğiz.

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı!

"SÜRECİ ANLATACAĞIMIZ BİR BULUŞMAMIZ OLACAK"

Aynı zamanda, oldukça kalabalık her anında bize yardımcı olan birçok parti üst düzey yöneticilerimiz var, yüzlerce insan bize katkı sundu. Yukarıda küçük bir makam odası var.

Halkımıza dışarıda otobüsün üzerinden hitap edeceğim, çağrımı yapacağım. Halkımızla bu hafta sonu cumartesi ya da pazartesi günü bütün İstanbul halkımızı davet ederek süreci anlatacağımız bir buluşmamız olacak. Herkesi, kadın erkek, çoluk çocuk herkesi Saraçhane'ye bekliyoruz diyeceğiz.

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı!

"BİZİM İÇİMİZ VE VİCDANIMIZ NET"

Bugün mazbatamızı teslim aldık; ben bu mazbatayı 16 milyon insanımız adına devraldım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bütün alanları bu saatten sonra bütün insanlara açılmıştır, açılacaktır.

Bu belediyede çalışan herkes; bir kişiye, bir gruba ya da bir partiye değil, 16 milyon insana hizmete başlamıştır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bazı süreçler var, bu süreçlerle ilgili neticeleri ilgili kurullardan bekliyoruz. Bizim içimiz ve vicdanımız net.

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı!

Son Dakika Politika Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Efe : Asgari ücreti ibb de net 2500 yapta görelim .. 0 1 Yanıtla
  • Memleket kurtuldu: Ohhh be memleket kurtuldu nihayet enflasyon işsizlik düştü ekonomi rayına girdi sanayide üretime yeniden tam gaz..sebze meyve et süt fiyatları yarı yarıya düştü..tl değer kazandı 1 tl 1 dolar olduuu.....hurşiiiit kalk hadiii sabah oldu işe geç kaldın hurşiiittt.. 0 0 Yanıtla
  • EMRE BOŞNAK - İST: BAŞKANIM HOŞ GELDİN BU ŞEHİRE BAHAR GELDİ SONUNDA ALLAHIM HER DAİM YARDIMCIN OLSUN YÜREĞİ GÜZEL İNSAN BÜYÜKŞEHİRİN DUVARLARINI YIKIP HALKLA KUCAKLAŞACAĞIN GÜN BUGÜNDÜR BİN ŞÜKÜR YOLUN AÇIK OLSUN İNŞALLAH. 0 0 Yanıtla
  • HALK!: HAYIRLI UĞURLU OLSUN BAŞKANIMIZ. NORMALDE SİYASİ HABERLERİN ALTINA YORUM YAZDIRMIYOR BU SİTE. SANIRIM SİZ OLDUĞUNUZ İÇİN, YOKSA DİĞER PARTİLER İZİN VERMİYOR SANIRIM.GÖRÜNCE HEMEN TEBRİK EDELİM DEDİK. 0 0 Yanıtla
  • Lost: 16 milyon kazandı ve bir devir değişti 0 0 Yanıtla
  • Bu gurur hepimizin: Yeter artık gerçekten yeter asgari ücret Komisyonu toplanir içlerinde güya işçi temsilcisi sendika var çalışmayan biri bizler 1000 kira verdigimiz zaman ne yiyecegiz ne icecegiz İETT bile çok pahalı ama memura indirimli devrin değişimi İBB Sayın Ekrem Imamoglunu tebrik ediyoruz arkandayiz koca adam 0 0 Yanıtla
  • İbrahim Sert: İmamoğlu Hevesini Alsın... Emanet Ata binen Çabuk iner.... Sonrası İstanbul Halkını Sokağa dökmek için Davet eder.... Bakalım aldığı emanet oylarla , CHP, HDP, Saadet ,İYİ parti ,Hangisinin İsteklerine Hizmet edecek... Bunlarla mücadele ederken İstanbul Halkına Sıra zaten Gelmeyecek. 0 0 Yanıtla
  • Hahaha: Ağlayın koçum gelecegin başkanı Ekrem baba 0 0 Yanıtla
  • YAVUZ: ADALET GEÇ DE OLSA TECELLİ ETTİ 0 0 Yanıtla
  • mehmet: hayırlı olsun inşaallah güzel hizmetler yaparsın 0 0 Yanıtla

Advertisement