Emas, "Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi"ni İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Emas, "Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi"ni İmzaladı

Emas Makina Sanayi A.Ş. ile Kalite Derneği (KalDer), 13 Kasım Cuma günü biraraya gelerek, "Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi"ni imzaladı.

13.11.2015 15:46

Bu imza töreni ile Emas, EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında alacağı eğitimlerle ödül sürecine doğru ilerlemeyi hedefliyor.

Elginkan Topluluğu çatısı altında hizmet veren Emas Makina Sanayi A.Ş., Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi'ni imzalayarak mükemmel çalışma prensibini hayata geçiriyor.

Manisa Ümmehan Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen imza töreninde Emas Genel Müdürü Mehmet Bender Özokumuşoğlu ve KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal bir araya geldi.

Emas Genel Müdürü Mehmet Bender Özokumuşoğlu, imza töreni sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Topluluk başkanımız merhum Ekrem Elginkan hayatını Türk Sanayinin geliştirilmesine adamış bir idealistti. 'Allahtan bütün dileğim, kurduğum bütün müesseselerin devamlılığının sağlanması, memlekete faydalı birer kuruluş olarak insanlara iş imkanı yaratması, devlete vergi vermesi ve bizden sonraki gelecek nesillere de örnek olmasıdır' sözleriyle hedefimizi belirtmişlerdi. En büyük arzuları, şirketlerimizin ebedi ömürlü müesseseler ve dünya şirketleri olmaları idi. Bugün Emas Makina Sanayi A.Ş. olarak Kalder işbirliği ile Merhum Başkanımızın bu hedefi doğrultusunda yeni bir yola çıkıyor ve 'Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi'ni sizlerin huzurunda imzalamış bulunuyoruz. Attığımız bu imza ile Mükemmellik Modeli kapsamında performansımızı, müşterilerimize sunduğumuz hizmeti ve kalite anlayışımızı her daim mükemmel seviyede tutmayı hedefliyoruz. Bu hedefimizle KalDer'in Türkiye çapında başlattığı Ulusal Kalite Hareketi'ne katılmaktan mutluluk duyuyoruz ve bu süreci alacağımız Ulusal Kalite Büyük Ödülü ile taçlandırmak istiyoruz.

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal ise, Emas Makina Sanayi A.Ş.'nin Ulusal Kalite Hareketi'ne katılmasından duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: "Toplam Kalite Yönetimi ve Mükemmellik anlayışının ülkemiz genelinde bir yaşam biçimi ve yönetim aracı olarak yaygınlaşabilmesi bizim için çok önemli. Başarılı uygulamaların ülke çapında paylaşılabilmesi ve ülkemizin uluslararası alanlarda daha etkin ve saygın konuma gelmesi doğrultusunda Ulusal Kalite Hareketi katılımcıları arasında yer alma kararlılığından dolayı öncelikle Emas Makina' yı kutlar, Mükemmellik Yolculuğunda kendilerine başarılar dileriz."

Emas, KalDer ile 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirdiği bu imza töreniyle EFQM Mükemmellik Modeli ödülüne doğru ilk adımı atmış oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emas, 'Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi'ni İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement