En Yeni Özel Tasarım Gelinlikler Defilede Görücüye Çıktı - Son Dakika
Yerel

En Yeni Özel Tasarım Gelinlikler Defilede Görücüye Çıktı

En Yeni Özel Tasarım Gelinlikler Defilede Görücüye Çıktı

İzmir’deki MaviBahçe AVM’de yapılan defilede, özel tasarım gelinlikler görücüye çıkarken, defile ziyaretçiler tarafından ilgi gördü.

31.07.2017 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'deki MaviBahçe AVM'de yapılan defilede, özel tasarım gelinlikler görücüye çıkarken, defile ziyaretçiler tarafından ilgi gördü.

MaviBahçe AVM'de, Zeynep Tunuslu 2018 Bridal Show ismiyle özel tasarım gelinlikler düzenlenen defilede sergilendi. Defile öncesinde mağazalar etrafında koşuşan gelinler, ziyaretçiler arasında şaşkınlık oluşturdu. Hep bir ağızdan tasarım gelinlik istediklerini söyleyen gelinler, ziyaretçilerin yüzlerini gülümsetti. Bu şovun ardından başlayan defilede, 12 özel tasarım alkışlarla beğeniye sunuldu.

Gelinlik kreasyonunu Türkiye'de ilk defa beğeniye sunan Zeynep Tunuslu, İzmir'de olmaktan ve bu defileyi MaviBahçe gibi kültür sanata, modaya önem veren bir merkezde gerçekleştirmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Televizyonların sevilen programcısı Kamuran Tapul'un sunumuyla ardından, Tunuslu'nun da katılımıyla bir söyleşi yapıldı. Söyleşide 2018 gelinlik modası konuşuldu. Tunuslu son zamanlarda en beğendiği gelinin yakın zamanda evlenen Fahriye Evcen olduğunu söyledi.

Organizasyonu düzenleyen bir firmanın yaptırdığı imaj araştırmasında da MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kültür sanat ve modanın İzmir'deki en sevilen merkezi seçildi. Ödül etkinliklerin mimarı olan AVM Müdürü Ali Vedat Özeren'e verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel En Yeni Özel Tasarım Gelinlikler Defilede Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement