Engelli Yurttaşlar Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Engelli Yurttaşlar Piknikte Buluştu

Engelli Yurttaşlar Piknikte Buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, her yık geleneksel olarak düzenlediği ve engelli yurttaşları katıldığı piknik etkinliği gerçekleştirdi.

02.06.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Engelliler Şube Müdürlüğü, her yık geleneksel olarak düzenlediği ve engelli yurttaşları katıldığı pikniği, Dicle Üniversitesi Piknik Alanı'nda gerçekleştirdi.

Engelli yurttaşların birbirleri ile kaynaşması, doğa ile buluşmaları için düzenlenen pikniğe, çok sayıda engelli yurttaşın yanı sıra Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Semra Kıratlı, HDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Gülşen Özel, HDP Diyarbakır ve Trabzon milletvekili adayları Edip Berk ve Abdülselam Kılıç ile Federal Kürdistan Bölgesi'nden gelen YNK heyeti üyelerinden Xebat Zebarî katıldı. Engelli yurttaşlar ve aileleri, piknik alanında şarkılar seslendirip eğlenirken, burada konuşan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Semra Kıratlı, "Doğa ile engelsiz bir yaşamı ortaya koymak, engelleri yurttaşlarla moral ve motivasyon sağlamak en temel amacımızdır" diyerek, bu tür etkinliklerin sürekli devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Engelli Yurttaşlar Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement