Erbil'de "Kürt Ulusal Konferansı" - Son Dakika
Güncel

Erbil'de "Kürt Ulusal Konferansı"

Erbil\'de "Kürt Ulusal Konferansı"

Hazırlık Komitesi üyesi Kerküki: "Konferansın ne zaman düzenleneceğiyle ilgili kararı, cumartesi günü yapacağımız toplantıya bıraktık"

16.08.2013 02:33

Kürt Ulusal Konferansı Hazırlık Komitesi üyesi Kemal Kerküki, konferansın tarihinin cumartesi günü düzenleyecekleri toplantıya bırakıldığını söyledi.

Hazırlık Komitesi'nin düzenlediği toplantı gece saatlerinde sona erdi. Komite üyesi Kerküki, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, konferansın ne zaman düzenleneceğiyle ilgili henüz bir karar almadıklarını belirterek, "Konferansın ne zaman düzenleneceğiyle ilgili kararı, 17 Ağustos Cumartesi günü yapacağımız toplantıya bıraktık" dedi.

Konferansın ertelenip ertelenmeyeceği yönündeki soru üzerine Kerküki, "Buna erteleme demek doğru olmaz. Çünkü biz, resmi olarak 24 Ağustos'ta konferansı düzenleyeceğimizi açıklamadık. Sadece bu tarihte yapılabileceği konuşuldu. Konferansın tarihini netleştireceğiz. Etkinliğin sağlıklı olması için gereken bütün hazırlıklar sürüyor" şeklinde konuştu.

Toplantıya Mardin bağımsız Milletvekili Ahmet Türk, BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, TEV-DEV üyesi Aldar Halil, Azadi İnisiyatifi Koordinatörü Adem Özcaner de katıldı. - Erbil

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erbil'de 'Kürt Ulusal Konferansı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement