Erdemir Formenler Derneği'nden Posbıyık'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erdemir Formenler Derneği'nden Posbıyık'a Ziyaret

Erdemir Formenler Derneği\'nden Posbıyık\'a Ziyaret

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Erdemir Formenler Derneği Başkanı Ertuğrul İsa Bayramoğlu, Kdz.

22.10.2012 15:03

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Erdemir Formenler Derneği Başkanı Ertuğrul İsa Bayramoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti.

Erdemir Formenler Derneği Başkanı Ertuğrul İsa Bayramoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Tünel, Tanju İlke, Gökmen Karadeniz ve Türker Müfettişoğlu ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Erdemir Formenler Derneği Başkanı Ertuğrul İsa Bayramoğlu, "Bu kentin sorunlarını hemen her yerde dile getirip halkın çıkarlarını koruyan bir siz varsınız" dedi. Posbıyık'ı gelecekte de belediye başkanı olarak görme arzusunda olduklarını dile getiren Bayramoğlu, "Bu kentin sorunlarını hemen her yerde dile getirip halkın çıkarlarını koruyan bir siz varsınız. Dolayısıyla da yaşanan her sorunda vatandaşların size gelmesi ve sizden medet umması doğaldır. Siz, Belediye Başkanı olarak Karadeniz Ereğli'de iz bıraktınız. Biz daha birkaç yıl öncesine kadar eşimizle, çoluk çocuğumuzla Bozhane'ye bile giremezdik. Ancak görev yaptığınız süre boyunca Ereğli'de her zaman bir huzur ortamı oldu. Sizin başkanlıktan ayrılmanız söz konusu olduğunda, ilçenin yine o günlere dönmesinden açıkçası endişe ediyoruz. Siz belediye başkanı olarak yıllar sonra bile gurur duyacağınız hizmetler yaptınız. Ancak bu kentte ne yazık ki, başarılı insanlar için sürekli karalama ve kötüleme kampanyaları yapılır. Bu da en çok sizi etkiliyor. Ancak meyve veren ağacı taşlasalar da bu halk sizin hizmetlerinizi görüyor"

dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da, makamların kimse için kalıcı olmadığını hatırlatarak, "Günü geldiğinde biz de bu koltukları bırakıp gideceğiz ve inşallah bizlerden çok daha iyi yöneticilere bırakacağız. Ereğli ekonomisinin bugün yaşanan sıkıntılarının en temel sebebi, işinin ehli olmayan insanların yönetici konumunda bulunmalarıdır. Eğer sivil toplum örgütlerini ve meslek odalarını yöneten insanlar yüreksiz olurlarsa, onların bu yüreksizlikleri ister istemez ekonomiyi de olumsuz yönde etkiliyor. Yaşanan sorunlar karşısında bu yöneticiler konuşmayıp mücadele etmezler ve korkak davranırlarsa, yaşanan sıkıntıların hiçbirine de çözüm bulamayız. Bu sorunlar karşısında da sesini çıkaran bir ben olduğum için bazı kesimler beni ısrarla kavgacı olarak lanse ediyorlar; ancak benim yaptığım şey halkımın ve kentimin menfaatlerini korumaktan başka bir şey değil" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemir Formenler Derneği'nden Posbıyık'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement