Erdemli Belediyesi'nden Sanata Destek - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi'nden Sanata Destek

Erdemli Belediyesi\'nden Sanata Destek

Mersin’in Erdemli Belediyesi, Mersin Sinema Derneği ve Mersin Tiyatrolar Derneği ile birlikte ‘Umudumuz Çocuklar’ isimli bir etkinlik düzenledi.

08.12.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediyesi, Mersin Sinema Derneği ve Mersin Tiyatrolar Derneği ile birlikte 'Umudumuz Çocuklar' isimli bir etkinlik düzenledi.

'Umudumuz Çocuklar' etkinliği, Erdemli'nin Üzümlü Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Etkinlikte, mahallede yaşayan çocuklara yönelik sanatsal faaliyetlerde bulunuldu. Çocukları sanatla tanıştırmayı ve sanata ısındırmayı amaçladıklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kendilerini yönlendirdiği ve bu etkinliği düzenledikleri için Mersin Sinema Derneği ve Mersin Tiyatrolar Derneği'ne teşekkür etti. Başkan Tollu, etkinliklerin devam edeceği bildirdi.

Mersin Sinema Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gürhan Ötün, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Erdemli Belediyesi'nin destekleriyle tiyatro ve sanatla tanışmamış çocuklara sanatı ve tiyatroyu sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi. Ötün, "Çok faydalı bir etkinlik oldu, çocuklar da keyifli anlar yaşadılar" dedi.

Mersin Tiyatrolar Derneği Başkanı ve Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı da "Burada olmaktan çok mutluyuz. Çocuklarımızı ilk defa sanatla buluşturduk, değişik atölyeler düzenledik. Onların hayatında ufacık da olsa sanata dair bir iz bırakabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Başkan Tollu, konuya ilişkin açıklamasında, sanatsal ve kültürel etkinliklere her zaman destek verdiklerini kaydetti. Bu kapsamda 'Umudumuz Çocuklar' projesine de destek olmaktan kaçınmadıklarını belirten Tollu, "Bize düşen görev neyse yerine getirmeye hazırız. İlk kez Erdemli'nin mahallelerinde çocuklar sanatla buluşuyor. Üzümlü Mahallesi ile başlayan bu proje diğer mahallelerde de yapılacak" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi'nden Sanata Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa Yağmur: Bu projeyi gerçekleştirenleri tebrik ediyorum.Keşke Tüm köy çocuklarına gidilse bu şekilde. 0 0 Yanıtla

Advertisement